ZETApress

hírportál

Szuper-rajt a Szuper Kupára

Kiemelkedő teljesítményA Bajnokok Ligájának első meccsét 15:12-re nyerte a Fradi a Hannover ellen, majd a Marseille-t is felülmúlta 13:7-re. Tegnap este a Komjádi Uszodában a spanyol Terrassa volt az ellenfél ? tudtuk meg Takács Gábortól.

Repülőrajtot vettek a zöld-fehérek, 4:0-ra elhúztak. A vendégek a 7. percben szerezték első góljukat. Nyolc perc játék után 5:2-re vezetett az FTC. A folytatásban több emberhátrányt is kivédekezett a Ferencváros, a válogatott Vogel Soma pedig nagyszerűen védett. Varga Dénes egy álompassz után lőtt gólt, a nagyszünetben 8:4-as Fradi-előny állt a táblán.

A III. negyedben mindkét együttes a szép játékra törekedett, Zalánki Gergő szinte a partról talált be, a Fradi 11:8-ról kezdhette az utolsó negyedet. Kiegyenlített játékot láttunk a záró szakaszban, a Ferencváros 17:11-re győzött. A mérkőzés jó felkészülés volt a szombati Marseille-i Szuper Kupa döntőre, ahova Varga Zsolt tanítványai címvédőként érkeznek.

1 hozzászólás

  1. Szuperkupa-győztes a Fradi! A tegnapi döntőben 14:11-re nyertek a zöld-fehérek Marseille-ben úgy, hogy a félidőben még a franciák vezettek 8:4-re. Az FTC 1977, 1979 és 2018 után negyedszer hódította el a trófeát.