ZETApress

hírportál

Rúdsport Angyalföldön

PolePlay Országos Rúdsport és Légtorna Bajnokság lesz november 02-án szombaton az Angyalföldi Sportközpontban, ahol a programsorozatban lehetőséget adunk az amatőröktől kezdve a középhaladókon át egészen a profi sportolóknak ? tudtuk meg délelőtt a Bartók Béla úti PolePlay Buda Rúdsport és Légakrobatika Stúdióban.

Az újbudai sajtóreggeli résztvevői: Engel-Tanczer Katalin világbajnok rúdsportoló, légakrobatika egyesület alapítója, a verseny fővédnöke; Sáfrány Emese légtornász Európa-bajnok; Siklósy Noémi egyéni elit-versenyző, továbbá Tímár Alina és Bicsár Fanni gyermek duó-versenyzők voltak. Az esemény háziasszonya Csisztu Zsuzsa volt, fotóink Vigh Alex felvételei.

A sajtótájékoztatón lehetőségünk nyílt a két sportág kipróbálására. A világ számos országában rendeznek amatőr és profi Európa- és világbajnokságokat e sportágakban, a versenyt 3. alkalommal tartják majd Angyalföldön. Kiemelt szándékunk a rúdsport népszerűsítése, az utánpótlás nevelése, a lakosság és a gyerekek egészséges életre való nevelése, sportolási lehetőség biztosítása.

Szóljon hozzá!