ZETApress

hírportál

Fradi-győzelem a BL-nyitányon

Vízicsata a KomjádibanTegnap este a Komjádi uszodában kezdte meg szereplését a Bajnokok Ligájában a címvédő Ferencváros. A Hannover alaposan ráijesztett a zöld-fehérekre, a németek a meccs elején 2:0-ra elhúztak. A ferencvárosiak Younger és a nyáron Szolnokról érkezett Zalánki Gergő találatával egyenlítettek és az I. negyed 3:3-ra végződött.

A folytatásban Varga Dénes lőtt a hálóba, de ezután a vendégek kétszer is betaláltak és 5:4-re ismét ők vezettek. Sok hibával játszott a Fradi, ráadásul a negyed közepén kipontozódott Vámos Márton, a csapat egyik legjobbja. Aztán megrázták magukat Varga Zsolt tanítványai és a nagyszünetig 9:6-os vezetésre tettek szert ? tudtuk meg Takács Gábortól.

A III. nyolc percben kiegyenlített játék folyt a medencében, az utolsó játékrészt 13:9-es vezetéssel kezdte az FTC. Varga Dénes ötméterest hibázott, de ez is belefért. Hiába dobott a vendégeknél öt gólt Radovics, a Ferencváros végül 15:12-re nyert. A hazaiaknál Zalánki bizonyult a legeredményesebbnek, aki háromszor volt eredményes. A Fradi bérleteseit egy-egy zöld-fehér játékos által dedikált sapkával ajándékozta meg.

Szóljon hozzá!