ZETApress

hírportál

Sikeres a kick-box Eb

Kick-box Eb 2019.A sportág legnagyobb kick-box utánpótlás Eb-je zajlik Győrben. 1600 harcos küzd a Rába-parti városban, ahol a sportág eddigi legnagyobb utánpótlás kontinensbajnokságát rendezi. A hazai szövetség elnöke szerint fantasztikus hangulatban találnak gazdára az Eb-érmek ? tudtuk ma meg az Audi Arénában.

? Mindent megtettünk azért, hogy ez az Európa-bajnokság zökkenőmentesen induljon. Úgy gondolom, hogy ez sikerült. Egy nagyon látványos és hangulatos hétfői megnyitó után megkezdődtek a küzdelmek. Komoly feladat volt megtervezni az 1600 indulónak a versenyeit, és lebonyolítani ? mondta Galambos Péter, az MKBSZ elnöke. Fotónk Emily Aston felvétele.

A sportvezető kitért arra is, hogy a magyar csapat eredményes felkészülésen van túl. ? Az edzőink jól végzik a munkájukat, és sikeres edzőtáborokkal vezették fel ezt az Európa-bajnokságot, így biztos vagyok abban, hogy a kitűzött céljainkat elérjük ? fogalmazott Galambos Péter. Az Európa-bajnokság az Audi Aréna Győrben 31-én szombatig tart. Az Eb legnépesebb csapatát a magyarok indították, összesen 179 versenyző képviseli színeinket.

Szóljon hozzá!