ZETApress

hírportál

Aranyosok a pékségben

Olimpiai bajnokokTegnapelőtt este a pilisborosjenői Mandelbrotban ünnepelte a magyar gyors-korcsolya válogatott az első magyar téli olimpiai aranyat. A váltó tagjai ? Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba, Oláh Bence ? és Kósa Lajos, a MOKSZ elnöke a pékség udvarára hívták a magyar gyors-korcsolya váltó sikeréért dolgozó teljes szakmai stábot.

A 2018-as Év edzője címmel február 14-én kitüntetett Csang Csing Lina és Bánhidi Ákos mellett Telegdy Attila szakágigazgató, dr. Kovács Péter kiváló sportorvos és ergonómus, valamint az elemző videókat készítő Toci is eljött. A közel 30 fős szakmai stáb azonnal beleszeretett a festői szépségű zsákfaluba, azon belül a közösségi tércentrum Mandelbrotba, amire méltán büszkék a helyiek.

A Mandelbrot pékség pogácsáival és kenyereivel a vezetőik által készített marhalábszár pörköltet ették, Budavári bort és a Hajnali Sörfőzők csapolt söreit itták. Részesedtek a helyi finomságokból, ízelítőt kaptak Pilisborosjenőből ? tudtuk meg résztvevőktől. A hely annyira bejött nekik, hogy megfogadták: a következő olimpiai aranyaikat is itt fogják ünnepelni! Kár, hogy csak 3 év múlva lesz újra téli olimpia!

Szóljon hozzá!