ZETApress

hírportál

Fényes sportsikereink

Bridzsben is jók vagyunkNagyszerűen szerepelnek a magyar sportolók a 15. Maccabi Európa Játékokon. A játékok utolsó, holnapi versenynapját megelőzően már 20 aranyérmet szerzett a magyar csapat ? tudatta az EMG Media Team.

A 15. Maccabi Európa Játékokon minden előzetes várakozást felülmúló, történelmi siker a magyar csapat szereplése. Sportolóink már a 20. aranyérmet szerezték meg hazánknak. A Nemzeti Lovardában megrendezett díjlovaglásban egyéni aranyérmet szerzett Strbka Anna és Kornis Krisztina, míg csapatban a Bodnár Robin Kadosa, Gyorsok Luca, Kornis Krisztina és Strbka Anna alkotta csapat szerzett aranyérmet. Az országúti kerékpárversenyen Sági Fanni Lili állhatott a dobogó legfelső fokára. Aranyérmes lovasainkról idekattintva olvashatunk.

A Hajós Alfréd Sportuszodában egyaránt aranyérmet szerzett 50 méteres gyorson és 50 m pillangón Békési Dániel, míg Cséplő Simon 100 m hátúszásban diadalmaskodott. Masters kategóriában 100 m hátúszásban Szilágyi Gábor, 400 m gyorson Gazinszky Tamás állhatott a dobogó legfelső fokára. A Litavecz Anna, Gazinszky Tamás, Bofalvi Ágnes és Czilágy Gábor alkotta masters mixed gyors váltó is a leggyorsabbnak bizonyult, ezzel újabb csapat aranyérmet szeretve hazánknak.

Bridzsben a Winkler Gábor, Lakatos Péter, Macskási Gábor és Gál Péter alkotta csapat diadalmaskodott. Golfban Rózsa Dávid és Nagy Klára egyéniben, míg csapatként Somogyi Bence, Rózsa Dávid, Rózsa Dániel és Holló Zsombor állhatott a dobogó legfelső fokára. Zsoldos Botond 1. helyet szerzett egyéniben a Nettó 2. kategóriában, míg Stern Lea a Nettó 3. kategóriában. Singer Martin és Garam Nóra nyílt kardban, Lóránd Ádám Péter nyílt párbajtőrben, míg Názel Lili nyílt tőrben szerzett győzelmével dicsőséget kishazánknak.

Szóljon hozzá!