ZETApress

hírportál

Lila együttműködés a PUMA-val

PUMA logóAz egyik legsikeresebb magyar labdarúgóklub, az Újpest FC és a PUMA sportmárka története újra összekapcsolódik a 2019/20-as futballszezontól a Top4Football közreműködésével. Az egyedi tervezésű mezeket elsőként augusztus 3-án szombaton 19:30-tól a PAFC elleni bajnokin viseli majd az Újpest a Fáy utcai Új Illovszky Rudolf Stadionban.

Magyarország egyik legpatinásabb, leggazdagabb múltjával rendelkező futball klubja, amely több olimpiai bajnokot is adott az országnak, valamint a hazai labdarúgás égboltjára egyedülálló módon három európai ezüstcipős csillagot is felrajzolt. Olyan, az egyetemes futballban is minden kétséget kizáró legendák rúgták a bőrt a IV. kerületben a teljesség igénye nélkül, mint Szusza Ferenc, Zsengellér Gyula, Göröcs János, Bene Ferenc, Fazekas László, Dunai II Antal, Fekete László, Törőcsik András és a sort szerencsére még nagyon sokáig folytathatnánk.

Az Újpest FC hazai meccsein továbbra is a hagyományos lila-fehér csíkos mezben lép pályára, melyet egyedi tervek alapján gyártott a PUMA. A mezeken túl a csapat egyéb sportfelszereléseit is a Top4Football biztosítja a PUMA-val együttműködve, így a hazai meccseken használt labdákat is, melyek típusa megegyezik a spanyol La Ligában használt labdákkal – tudatta a JAF Infó.

A PUMA számára kiemelt jelentőségű a labdarúgás. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a PUMA visszatér és jelen lesz a 2019/2020 szezontól a legmagasabb osztályú labdarúgó bajnokságban. Különösképpen örömteli ez számunkra, mert egy olyan csapat csatlakozik hozzánk, akinek gyökerei, gazdag sikeres múltja és jelenléte megkérdőjelezhetetlen a magyar labdarúgásban. Az első számú hazai mez egy egyedi gyártású, kifejezetten az Újpest igényeinek, kérésének, tradíciójának figyelembe vételével készült el rekord gyorsasággal. A felnőtt csapat mellett az Újpest teljes utánpótlását is ellátjuk PUMA szereléssel. Meggyőződésünk, hogy ők is érezni fogják ezt a támogatást és bízunk benne, hogy elégedettek lesznek velünk. Sok sikert kívánunk a magyar bajnokságban való szereplésükhöz és céljaik eléréséhez! – mondta Tényi József, a magyarországi PUMA cégvezetője.

Az együttműködés az Újpest FC számára is izgalmas hír. – Rendkívül nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb sportszergyártó márkája állt be a csapat mögé, így az Újpest FC olyan együttesek közé csatlakozhatott, mint a Manchester City vagy a Borussia Dortmund. Úgy gondolom, hogy a PUMA visszatérésével nagyon sokat nyert a klub és bízunk benne, hogy együtt léphetünk a sikeres szereplés útjára a hamarosan kezdődő szezonban – nyilatkozta Berta Csaba ügyvezető igazgató.

Az Újpest csapata a legnagyobb hagyományokkal rendelkezik Magyarországon, így számunkra igazán nagy büszkeség, hogy hazánkban a Top4Football család első hivatalos tagja a lila-fehér egyesület, valamint, hogy ezzel egy igazán nagy múltú együttműködést éleszthettünk újra. Jelenleg több száz egyesülettel dolgozunk együtt a régióban, köztük a szlovák labdarúgó válogatottal, a Slovan Libereccel, vagy az MSK Zilina csapatával a környező országokban. Mindazonáltal hagyományait tekintve egészen biztos, hogy a Pumával közös szponzorációnk Újpesten kiemelt szerepet kap cégünk életében az elkövetkező években – mondta H. Nagy Máté, Top4Football.

A PUMA

A PUMA a világ vezető sportmárkái közé tartozik. A vállalat lábbeliket, ruházatot és kiegészítőket tervez, fejleszt és árusít. A PUMA fennállása óta eltelt 70 évben azon munkálkodott, hogy gyors termékekkel lássa el a világ leggyorsabb sportolóit, így segítve a sport és kultúra fejlődését. Technikai és sport ihlette lifestyle termékei a labdarúgás, a futás és edzés, a kosárlabda, a golf és a motorsport kategóriáiban vannak jelen. Ismert tervezőkkel és márkákkal kollaborál, ezzel segítve a sport megjelenését az utcai kultúrában és a divatban. A PUMA Group tulajdonában álló brandek a PUMA, a Cobra Golf és a Dobotex. A vállalat központja németországi Herzogenaurach-ban van, termékeit több, mint 120 országban forgalmazza és világszerte több mint 13 ezer embert foglalkoztat.

1 hozzászólás

  1. T. Puma cég! Férjemnek szeretnék karácsonyra Újpest mezt 2023/2024. Csíkos 2XL méretben. Nagyon szeretném!!! Le tudnának gyártani belőle 1 darabot? Feliratozást is szeretném, de azt majd shopban intézem. Várom kedvező válaszukat! Üdvözlettel: Némethné Galla Judit