ZETApress

hírportál

Frizbi Eb Győrben

Hétvégén kezdődik a Frizbi Európa-bajnokság Győrben. Jó formában van a magyar válogatott. A hétvégén kezdődő hazai rendezésű Frizbi Európa-bajnokságra készülő nemzeti csapat két nemzetközi tornán is indult. Előbb Genfben a középmezőnyben végzett, majd egy salzburgi tornán döntőt játszottak a magyarok.

? Ausztriában többnyire osztrák és svájci ellenfelek voltak. A magyar válogatott veretlenül jutott a fináléba, ahol végül 15:10-re kikapott a Freiburgtól. Összességében jónak ítélem meg a felkészülést és nagyon várjuk az Európa-bajnokságot ? mondta Erdősi Zoltán, a Magyar Repülő Korong Szövetség elnöke.

Közben a szervező bizottság komoly technikai arzenállal készül a kontinensbajnokságra. A mérkőzéseket online lehet nézni majd a nemzetközi szövetség Youtube-csatornáján, ehhez a műszaki hátteret az RLAN Internet Kft. adja. ? Az Európa-bajnokságot több hetes műszaki tervezés és engedélyeztetések sorozata előzte meg. Mi biztosítjuk az Eb internet és távközlés hátterét a belső wifi-szolgáltatással együtt. Bízunk benne, hogy minden zökkenőmentes lesz, és világszerte nézhetik majd az érdeklődők ennek a fiatal sportágnak az Európa-bajnokságát ? nyilatkozta Gáncs Gábor, a cég adminisztrációs vezetője.

Az Eb június 29-én szombaton kezdődik és július 6-án szombatig tart. A magyar vegyes-csapat a címvédő Nagy Britanniával, a svédekkel, az osztrákokkal és a litvánokkal került egy csoportba. A győri kontinensviadal a magyar?osztrák találkozóval kezdődik ? tudatta a Nemzeti Versenysport Szövetség Sajtószolgálata.

Szóljon hozzá!