ZETApress

hírportál

MSD AH Budaörsön

A Budaörsi Állatmenhely kutyáin segített az MSD Animal Health. A telepfelújítási munkálatok mellett az ott lakók egészségvédelméről is gondoskodtak a vállalat munkatársai ? tudatta Mádi-Krezinger Cintia, a FLOW PR senior PR-tanácsadója.

Önkéntes nap keretében látogattak el az MSD dolgozói a Budaörsi Állatmenhelyre, ahol a telephely épületein végeztek felújítási munkálatokat. Az önkéntes nap keretében a vállalat az ottlakó kutyákról is gondoskodott: a külső parazitáktól való védelem érdekében élősködők elleni készítményt is adományozott a telephely lakóinak.

Az állatgyógyászat regionális piacvezető vállalataként az MSD Animal Health elkötelezett a társállatok jólétének elősegítésében, legyen szó házi kedvencekről vagy menhelylakókról. A magyarországi iroda önkéntesei ezúttal a Budaörsi Állatmenhelynek nyújtottak segítő kezet. A kennelek és a telep kitakarítása és kifestése mellett a télre készülve az önkéntesek tűzifát is aprítottak. Az ajtók javítása és a karanténok szigetelése is a segítők fő feladatai közé tartozott. A felújítási munkálatokat követően az önkénteseknek a menhely lakóival is volt lehetőségük megismerkedni: a kutyákat sétára vitték, emellett 200 adag Exspot kullancs és bolha elleni rácseppentő oldatot adományoztak a kutyusoknak.

? Egyesületünk fenntartásának egyik alappillére az önkéntesség, így különösen nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az MSD Animal Health önkéntes munkával és adománnyal is hozzájárult a menhelylakók egészségének védelméhez, valamint ahhoz, hogy a kutyáknak az örökbefogadásig a lehető legkomfortosabb környezetet biztosítsuk ? mondta el Tormási Mónika, a Budaörsi Állatmenhely önkéntes telepvezetője.

? Vállalatunk teljes tevékenysége az állatok jólétének elősegítésén alapul, napi teendőink mellett fontosnak tartjuk, hogy önkéntes munkával is segítsünk, ahol tudunk. Büszkék vagyunk arra, hogy ezúttal a Budaörsi Állatmenhely lakóit támogathattuk akciónkkal ? tette hozzá dr. Szamkó Tamás, az MSD Animal Health Közép-Európai Társállat Divíziójának igazgatója. A Budaörsi Állatmenhely jelenleg 60-60 kutyának és cicának ad otthont. A kisállatok az MSD Animal Health adományának köszönhetően felkészülten, a külső paraziták ellen védve várják a telet. A kullancsok és bolhák elleni védelem az év minden szakaszában fontos, hiszen az élősködők a meleg nyári napok elteltével is aktívak maradnak.

Szóljon hozzá!