ZETApress

hírportál

Ki volt az állatkínzó?

Reggel sínhez kötötték, és brutális módon kivégezték Győzike kutyáját, adta hírül a hétfő esti Aktív. A forgatócsoport rögzítette a szerencsétlenül járt kétéves állat elaltatását is. Mint megtudtuk, az állatot elrabolták a salgótarjáni ház kertjéből, s miután a vonat levágta a lábát, egy építési terület mély gödrébe esett bele a sínekről.

A keddi Színes Bulvár Lap is szenzációként tálalta a történteket. Az ügyben csak az volt gyanús, hogy a bekamerázott házból vajon hogyan tudták sokadszorra is elrabolni a derék négylábút, hiszen ez már nem az első eset volt Buksi rövidre szabott életében. Nyáron többszázezer forintért kellett a családnak visszavásárolni az elkövetőktől. Az is elgondolkodtató, hogyan tudták ismeretlenek alaposan helybenhagyni gazdáját, és kékre-zöldre verni a folyton reflektorfényben élő médiasztárt néhány nappal ezelőtt?

Úgy látszik a Blikk is érezte, hogy sántít valami, mert már kedd reggel mást írt, mint az SZBL. Már csütörtökön elütötte a vonat az elcsavargott kutyust, de Győzike csak hétfőn jelentette be rablásnak álcázva a történetet. A Blikk szerdai száma aztán még megrázóbb részleteket közölt. A súlyosan sérült, haláltusáját vívó kutyát három órán keresztül hagyta szenvedni. Azért várt ilyen soká, hogy megérkezzen az RTL Klub forgatócsoportja, s bemutathassa a borzalmakat. S hogy felháborodásunk viselkedésén még teljesebb legyen, az újság bemutatta azokat a képeket is, melyek Buksi szombati temetésén készültek az alsónémedi kutyatemetőben.

Hétfőn Győzike még azt nyilatkozta, hogy nem akarja feljelenteni az ismeretlen tetteseket. Ma már tudjuk, hogy ezt nem is tehetné. Most már az lenne a szép, ha ellene indítanának eljárást állatkínzásért hatóságaink, mert hagyta kutyáját a show kedvéért órákig szenvedni. Tanúként a tévéseket is kihallgathatnák, akik aztán az eljárás későbbi szakaszában bűnpártolásért gyanúsítottakká válnának. Később, a bírói szakban együtt ülhetnének a vádlottak padján a műsorkészítők a jobb sorsra termett kutya gazdájával. Ez lenne az igazi valóság-show ebben a kutya világban.

Szóljon hozzá!