ZETApress

hírportál

Világnapi őszköszöntő

Állatóvó tenyerekOktóber 4-én vasárnap 10-től 16 óráig őszköszöntőt tart a NOÉ Állatotthon a XVII. kerületi Csordakút utca végén. Újra egy igazi állatos, gyerekes, környezettudatos családi napra várják az állatbarátokat ? tudtuk meg Schneider Kinga sajtóreferenstől.

Természetesen most is elsősorban minden az állatok körül forog majd, de ehhez csatlakozik a környezettudatos szemléletformálás, a vegetarianizmus és az erőszakmentes szemlélet és életmód bemutatása. Koncertek lesznek kicsiknek és nagyoknak. Fellép a Bugajakab Mesezenekar, Nemadomfel-együttes. Mindenkit vendégül látnak egy vegetáriánus ebédre! A belépő felnőtteknek 500 forint, amit a NOÉ Állatotthon MiniMenhely projekt kenneljeinek felújítására fordítunk! Gyerekeknek a rendezvény ingyenes! Minden kutyát és gazdit szeretettel várnak! Lesz tombola értékes nyereményekkel, kirakodóvásár és NOÉs webshop.

Az idei Őszköszöntő Állatok Világnapi rendezvényükön egy külön izgalmas versenyre hívják az iskolákat, osztályokat, gyerekközösségeket. Ki tud többet az állatokról és a természetről? címmel szellemi és fizikai akadályversenyt hirdetnek, melyre kifejezetten gyerekcsapatok jelentkezését várják! A verseny párhuzamosan zajlik majd az egész napos programmal. A gyerekeknek több ponton lehet majd bizonyítani tudásukat, bátorságukat, ügyességüket, rátermettségüket. Itt is minden az állatok és a természet körül zajlik majd.

Nyolc fős gyermekcsoportok jelentkezését várják két korosztályban: alsó és felső tagozatosok. Egy iskola több csapatot is nevezhet! Minden csapathoz minimum 2 felnőtt kísérő és előzetes nevezés szükséges! Nevezési határidő: október 1-je csütörtök, de kései nevezéseket is elfogadnak. Minden gyerek nyereményben részesül, a legügyesebb csapat fődíja belépőcsomag az újpesti Tarzan családi kalandparkba!

Szóljon hozzá!