ZETApress

hírportál

Boxermajális Noénál

Boxer majálisMár megint itt kopogtat a május, s ha május, akkor természetesen a NOÉ-ban BoxE.R Majális, Bulldog, Cane corso és Csau-csau Találkozó ? tudatta Schneider Kinga, a NOÉ Állatotthon PR munkatársa.

Folytatva a korábbi évek jól bevált gyakorlatát, bulizni hívjuk az általunk olyan nagyon szeretett fajták örökbefogadott védenceit, a gazdikat, a fajta szeretőket, az kutya imádókat és az állatbarátokat. Reméljük minél többen eljönnek hozzánk május 10-én vasárnap 10-től 16 óráig a XVII. kerületi Csordakút utca végébe! Holnap összegyűlünk a NOÉ Állatotthonban, hogy boxerek, bulldogok, corsok és csau-csauk tömegeit simogassuk és szeretgessük; találkozzunk régi védenceinkkel, akik már boldog gazdis kutyák; bemutatkozzunk olyan fajtaszeretőknek, akik kíváncsiak ránk, és szeretnének bepillantást nyerni Fajtamentő csoportjaink munkájába.

A programok között lesz szépségverseny, dogathlon ? játékos vetélkedő kutyáknak, fotósarok ? közös fotó kedvenckével, gyermekprogramok ? arcfestés, kézműves foglalkozás, tombola, Mennyit tudsz a kutyádról? ? szellemi és ügyességi akadályverseny, kutyás bemutató ? Népszigeti kutyaiskola és ebéd. Mindenki vendégünk egy vegetáriánus ebédre! Természetesen idén is készülünk boxer-, bulldog-, corso- és csaucsau fajtamentős pólóval. Hogy mi lesz rajta? ? Az még meglepetés! A póló megvásárlásával Fajtamentő csoportjaink munkáját támogathatják. Minden kutyát és gazdit szeretettel várunk! ? fejeződik be a szíves invitálás.

Szóljon hozzá!