ZETApress

hírportál

Állateledel-osztás a Blahán

Ételt az ÉletértA múlt vasárnapi NOÉ-s karácsony után a NOÉ Állatotthon Alapítvány önkéntesei ? csatlakozva a Magyarországi Krisna-tudatú hívők már hagyományos karácsonyi ételosztásához ? december 26-án pénteken állateledel-csomagot fog osztani a rászoruló állatbarát, állattartó családoknak a budapesti Blaha Lujza téren ? tudatta Schneider Kinga PR munkatárs.

A Krisna-hívők karitatív programsorozatának csúcspontja a Blaha Lujza téri ünnepi akció, amely során naponta 1500 rászorulót látnak vendégül. Az Ételt az Életért Program karácsonyi ételosztásainak különlegessége, hogy a résztvevők a meleg ebéd mellett egy 25-féle tartós élelmiszerből álló segélycsomagot is kapnak, amely alapvető megélhetést biztosít az ünnepek időszakára. Ehhez az akcióhoz csatlakozik a NOÉ Állatotthon is felismerve, hogy nagyon sok rászoruló család tagja, öröme és sok esetben támasza a velük élő társállat.

Az ételosztáson résztvevő állattartó családok ezen a napon, a meleg ebéd és az élelmiszer csomag mellé, állateledel csomagot is kapnak. Az ételosztást kiegészítve a NOÉ Állatotthon önkéntesei és szakértői válaszolnak az állattartással, állategészségüggyel kapcsolatos kérdéseikre is. Holnap fél 12-kor kezdődik az állateledellel-osztással összekötött ünnepi akció a budapesti Blaha Lujza téren. Bővebbet idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!