ZETApress

hírportál

Kiskarácsony, nagykarácsony

NOÉ-s karácsonyMi pedig rendületlenül hiszünk a Mikulásban, a Jézuskában, de leginkább az angyalokban! Bizonyítékunk is van rá, hiszen múlt vasárnap személyesen eljött hozzánk a nagy-szakállú, a Jézuska teljesítette minden kívánságunkat és a NOÉ Állatotthon megtelt angyalokkal! ? tudatták sajtósaik.

Hetek, sőt hónapok óta izgalommal készültünk a NOÉ-s Állatok karácsonyára, a védenceink sorban írták a Jézuskának a leveleket, ki mit és hogy szeretne a karácsonyfa alatt látni, kinek mire van a legnagyobb szüksége. Eljött végre a várva várt nap, szépen díszbe öltöztettük a karácsonyfánkat. Természetesen megfelelő vendégvárásról is gondoskodtunk házi helyben készített kürtöskaláccsal, forró teával, kávékülönlegességekkel és forrócsokival, mézeskaláccsal és a Magyarországi Krisna-tudatú hívőknek köszönhetően karácsonyi almás-fahéjas ízű meleg halavával.

Az angyalok meg csak érkeztek és éreztek, senki nem jött üres kézzel. A karácsonyfa alatt gyűlt a sok szép, kedves és ami a legfontosabb: nagyon hasznos ajándék. Sokan hoztak személyes kedvencüknek ajándékot. Érkeztek a finomságok, senki nem maradt ki a jóból! A különleges karácsonyi hangulatról a Krisna-tudatú hívők zenekara gondoskodott. Személyesen eljött hozzánk a Mikulás is, akinek a puttonya állatfigurás cukormentes nyalókával tele a gyerekek (és felnőttek!) örömére. Mi úgy érezzük történhet bármi, a mi szeretet bugyrunk ennyi boldogságtól, kedvességtől és mosolytól most jó időre feltöltődött! Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a NOÉ-s állatok boldog karácsonyához!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Állateledel-osztás a Blahán | ZETApress

Szóljon hozzá!