ZETApress

hírportál

Örökbefogadás Noétól

Nemrég nyomravezetőket keresett a Noé Állatotthon Alapítvány, november 8-án, szombaton pedig örökbefogadó- és faültető családi napra várja az érdeklődőket, állat- és természetbarátokat 10 és 14 óra között. A faültető akciót a Magyarországi Föld Egyesület koordinálja, tudtuk meg sajtósaiktól.

A látogatóktól azt kérik: hozzanak magukkal egy (vagy több) facsemetét, bokrot vagy cserjét és ültessék el az állatotthonban. Javasolt fajták: fagyal, alma, birs, körte, meggy, cseresznye, szeder, málna, tölgy, nyár, kőris, borostyán, kökény, egyéb ?madárbarát? növények és díszfák.

Az örökbefogadó nap keretében a látogatókat állattartási és állatvédelmi tanácsadással, kutyabemutatóval, a gyerekeket arcfestéssel, jó idő esetén légvárral és természetesen állatsimogatóval várják. A látogatók találkozhatnak a mosómedvékkel, emukkal, nyulakkal, megetethetik a szarvast, őzikét, a bébi mangalicát vagy Budapest legnagyobb állatotthonának többi lakóját. A rendezvényt eső esetén is megtartják!

Aki örökbe szeretne fogadni, feltétlenül hozzon magával pórázt, nyakörvet, macskák esetében macskaszállító kosarat. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a XVII. kerületi állatotthonban, a Csordakút úton! Telefon: 06-30/221-1299 hétfőtől szombatig, 10-től 15-ig. Információk innen letölthetők.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Tetőt a hontalan állatoknak!

Szóljon hozzá!