ZETApress

hírportál

Koncert a kutyusokért

Amerikai zenészek és hazai sztárok összefogása az állatokért. A Tacoma Concert Band jótékonysági koncertje lesz az Illatos úti sérült kutyák gyógyításáért! A szervezők és a fellépők a koncert teljes bevételét az Eb-rendészeti telepre sérülten került kutyák gyógyítására ajánlják fel.

ROBERT MUSSER karmester, zeneigazgató 1981-ben alapította a 60 fős fúvós együttest, Tacoma, Seattle városok és alsó Puget Sound régió kiváló muzsikusaiból. A zenekar könnyed, nyáresti klasszikusokat, filmslágereket és musical-részleteket játszik.

A TACOMA CONCERT BAND Prága, Salzburg és Bécs után európai turnéja utolsó állomásán, július 20-án, szerdán este 8 órakor Budapesten, Városmajori Szabadtéri Színpadon ad jótékonysági koncertet. Fellép a Tacoma Concert Band (USA), sztárvendég Lola és Király Viktor, műsorvezető a Verebes Linda ? Pindroch Csaba színészházaspár lesz.

A színpad és a nézőtér fedett, így a koncertet rossz idő esetén is megtartják! A koncert helyszínét biztosító Szabad Tér Színház és valamennyi fellépő lemondott minden honoráriumról, így a teljes bevétel a jótékonysági cél megvalósítását szolgálja. A jelképes jegyár 100 forint, mellette a szervezők számítanak az állatbarátok nagyvonalú helyszíni adományaira is. Valamennyi, a helyszínen adott adomány az Illatos úti Eb-rendészeti telepre sérülten került kutyák gyógyíttatását szolgálja. Közös összefogással segíthetünk!

Szóljon hozzá!