ZETApress

hírportál

Hányszor lesz Budán kutyavásár?

Kutyafelvásárlás, avagy élő kutyahúst magas áron átvesznek! Május 9-én, vasárnap este 7 órakor e-mail körüzenetet érkezett a NOÉ Állatotthon Alapítvány központi email címére arról, hogy élő kutyahúst magas áron átvesznek ? tudatta Schneider Kinga, PR munkatárs.

A kutyahús távol-keleti üzletfeleink, barátaink, honfitársaink kedvelt húsétel alapanyaga. A kutyahús finom alapanyagul szolgál változatos ételek elkészítéséhez. Hogy a meglévő gasztronómiai igényeket ki tudjuk elégíteni, felhívással élünk kutyatenyésztők (állatmenhelyek) és megunt kutyák tulajdonosai felé: felszaporodott állataikat utcára dobálás, altatás helyett magas kilónkénti áron ajánlják fel konyháink számára! ? kérték.

Az évek folyamán számos állatmenhellyel működtünk közre, sok állatvédő szervezettől, tenyésztőtől szállítottunk európai országokban működő konyháinkba a kutyatanyákról feldolgozható alapanyagot. Magyarországon, és az Európai Unióban élő százezer távol-keleti barátunk számára üzemeltetett keleti konyhák és éttermek a legmagasabb napi áron várják kutyák felajánlóit!

Kilónkénti 20 euró felvásárlási ár kizárólag élő kutya esetén! Öt közepes termetű kutya felett házhoz megyünk, és készpénzben fizetünk. A kutyaevésről tudni kell, hogy térségünkben a kutyahús éppoly tiszteletet élvez, és fogyasztása természetes, mint Európában a szárnyasok, sertések, lovak, marhák. A kutyahús energiában gazdag, számtalan formában elkészíthető, egyes népi hagyomány szerint fogyasztása potencianövelő, egészségre hasznos.

Mielőtt a kutyahúsért fizetünk, saját karanténban élve megfigyeljük, hogy nem beteg-e, s ha egészséges, akkor a vágás a fogyasztás előtt, a fogyasztás helyszínén történik! A felvásárlással kapcsolatos további információk honlapjukon és e-mailcímükön kérhetők. Ezek közlésétől most eltekintünk, mert nem csinálunk nekik ingyenreklámot. A NOÉ Állatotthon Alapítvány hivatalos feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Rendőrségen.

Nincs kizárva, hogy a honlap és a körlevél egy amerikai mintára készített provokáció, ennek ellenére a probléma közismert: a NOÉ Állatotthon Alapítvány is több esetben kapott már bejelentést arról, hogy kínai éttermekben kutyahúst kínálnak fogyasztásra Magyarországon ? fejeződik be a sajtóközlemény.

Szóljon hozzá!