ZETApress

hírportál

Együtt PLACC az ebekért

Újra megrendezésre kerül az együtt PLACC, a Frankel Leó utca piknikje! A tavalyi két piknik hatalmas sikere után most újra együtt Buda egyik legizgalmasabb utcája! – tudatta Császári Flóra, a nap háziasszonya.

Az együtt PLACC az az ünnep, ahol egy napra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca, karöltve az EB OVO Egyesülettel, valamint utcazenészekkel, utcatáncosokkal és a PLACC vásárok hazai tervezőivel, alkotóival, művészeivel.

A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat, a járdákat alkotók és tervezők hosszú sora vezeti végig, köztük felcsendülnek utcazenészek dallamai, vagy a tavaly nagyon sikeres breaktáncosok vidám műsorai. Emellett pop-up kiállításokba is belefutunk. Vigyázzunk egymásra! A kültéri helyszín ellenére vásárláskor mindenki viseljen maszkot! – kéri Császári Flóra.

Az EB OVO Egyesület tagjai pedig mindezt kutyabaráttá is teszik, hogy a kutyások és nem kutyások is kellemesen érezzék magukat ebben a meghitt kis forgatagban. A rendezvény kutya-, ember- és családbarát, és természetesen ingyenes. Ideje: szeptember 19-én szombat déltől 20 óráig. Eső esetén 26-án szombatra lesz halasztva. Helye: a Frankel Leó út Margit körút és Bem József tér közti szakasza, támogatói partnere a II. Kerületi Önkormányzat.

Szóljon hozzá!