ZETApress

hírportál

Menő Mike a Boomerangon

Menő Mike és bajkeverő barátai óriási felfordulást okoznak a Boomerangon! Semmiképp ne hagyd ki a vadiúj házi-kedvenc család vígjáték sorozatát, amely először szeptember 16-án 16:45-kor mutatkozik be a csatornán!

Megismertük Mike-ot, a pallérozott és kifinomult ízlésű házi-kedvenc mopszot, aki mindennél jobban szereti otthonának nyugalmát. Mike a főszereplő bajkeverő a róla elnevezett új 78 részes, állatos vígjáték sorozatban, a Menő Mike-ban, melynek 7-7 perces 1-2. részét szeptember 16-án hétfőn 16:45-kor láthatjátok a Boomerangon.

A Mikkelsen család otthonában játszódó vidám sorozat minden egyes epizódjában elharapódzik a káosz, amikor a többi házi-kedvenc ? köztük egy bajkeverő teknőc-trió (Athos, Porthos, Aramis) és Bolyhos, a nem is oly ártatlan házi-cica ? a házigazdák távollétében mindenféle őrült kalandba keveredik. Bobbal lesiklani a lépcsőn, vagy a csilláron lengedezni ? ebben a házban aztán nincs egy unalmas pillanat sem! Mike-ra hárul a feladat, hogy megmentse a házat a totális összeomlástól.

Azért ebben a kutyában több is van, mint gondolnánk. Ha épp nem otthona megmentésén fáradozik, láthatjuk, ahogyan teljes gőzzel próbálja lenyűgözni Irist, a szomszédban élő kutyalányt. Bár mindent elkövet, hogy közömbösnek tűnjön, tervei gyakran visszájára sülnek el. Ha jobban belegondolunk, a kacérkodás nem is olyan egyszerű dolog, mikor a házad éppen romba dőlni készül! Vajon sikerül Mike-nak meghódítani Iris szívét? Kapcsolj oda, hogy kiderítsd!

A házi-kedvenc család tagjai még Freddy & Mercury, a plüssmackó kinézetű lopós mosómedve testvérek is. Nem mindennapi esetlenségeik garantáltan megnevettetnek. Ne hagyd ki, és nézd velünk a Menő Mike által előidézett felfordulást, amely szeptember 16-án hétfőtől hétköznaponként 16:45 órai kezdettel érkezik a Boomerang tévébe!

A Boomerang tévécsatorna képviselői a délelőtti bemutató sajtóvetítésére izgalmas kutyus-gazdi parti programot állítottak össze a városligeti Nyereg étterembe, amelyen a főszerepet a kutyusok kapták: különféle programokon ? kutyamasszázs, Dog Dance bemutató és oktatás, közös fotó készítése, pólónyomtatás ? vehettek részt. A programot egy közös kutyus-gazdi grillezés zárta, amelyet a négylábú vendégek egy névre szóló menő, Menő Mike tányérból fogyaszthattak el.

? A naponta látható tv-sorozat egy vérbeli vígjáték, amelyben van barátság, kaland, kutyaszerelem, s amelyben a karakterek különbözősége adja az igazi helyzetkomikumokat ? pontosan, mint egy emberekről szóló vígjátékban. Talán azért is ennyire telitalálat a sorozat, mert kicsit magunkra ismerhetünk az egyes szereplőkben ? mondta el Kiss Ágnes, a Boomerang csatorna képviselője.

A Boomerang egy 24 órás digitális kábel- és műholdas hálózat, amely nonstop szórakozást és jókedvet kínál a gyerekeknek. A Boomerang a 4 és 7 év közötti fiúkat és lányokat célozza meg, kedves és szórakoztató családi kedvenc rajzfilmek izgalmas keverékével, mint például a Be Coot, a Scooby-Doo!, a Tóm és Jerry Show, a Bolondos dallamok, a Grizzy és a Lemmings és a Happos család. A Boomerang lokalizált szolgáltatásai 165 országban, 140 millió otthonban érhetők el Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Latin-Amerikában, valamint Ázsiában és a csendes-óceáni térségben. A Boomerang a WarnerMedia csoport tagja.

Szóljon hozzá!