ZETApress

hírportál

Összeállnak a Legendák

Legendák KoncertjeExkluzív, élő szuper-koncert lesz június 12-én szerdán 19:30-kor a MOM Sport Rendezvényközpontban. Talán még sosem volt példa egy olyan eseményre, amit június közepére ígérnek azok a magyar zenészek, akik erre az alkalomra egy élő koncert erejéig állnak össze egy színpadon.

A Legendák Koncertje ? melynek a MOM Sport Rendezvénycsarnok ad otthont ? tisztelgés a magyar rockkultúra létrehozói előtt, akik sok száz arany- és platinalemez, valamint több ezer fellépést tudhatnak maguk mögött ? tudatta Jánosi Katalin.

Arra hogy különleges, egyszeri és igazi szenzáció lesz, garancia az alábbi művészek jelenléte: D. Nagy Lajos, Gryllus Vilmos, Gryllus Dániel, Horváth Charlie, Karácsony János, Laár András, Nagy Feró, Pataky Attila, Solti János, Sebestyén Márta, Szikora Róbert, Takáts Tamás és Tolcsvay László.

Kísérőzenekar az Abrakazabra, akik ráadásként LGT, Illés és Katona Klári dalokat is megszólaltatnak, valamint felidézik Cserháti Zsuzsa, Máté Péter és Somló Tamás slágereit is. Vendégművész: Heincz Gábor Biga és Veres Mónika Nika. Jegyek kaphatók a jegy.hu weboldalon, valamint az ismert jegyirodákban.

Szóljon hozzá!