ZETApress

hírportál

Új bemutató a Turay Ida Színházban

A Nők (is) a fejükre estekA Nők (is) a fejükre estek című zenés vígjátékot április 13-án szombaton mutatja be a Turay Ida Színház. Folytatódik a sokak által ismert darab, hiszen korábban a Férfiak estek a fejükre, most pedig már a Nőkön van a sor ? tudatta Sarkadi Béla, az MTVA felelős szerkesztője.

Mit csinál a Nő, ha már nem ennyi, de még nem is annyi!? És hirtelen ráeszmél: vészesen közeledik az utolsó utáni pillanat, amikor talán még? Eddig a Férfiakon nevettünk önfeledten, most tetszik ? nem tetszik, a Nőkön van a sor. A férfiak a fejükre estek! című darab már jól ismert hősei mellett új szereplők is felbukkannak. Mert Nő ? Férfi, örök körforgás. Miért harcol a Férfi? És miért a Nő? Egymásért! Egy életen át.

Szereposztás: Détár Enikő, Sztárek Andrea, Xantus Barbara, Fehér Adrienn, Nyírő Bea, Szántó Szandra, Frech Zoltán, Bozsó József, Boros Zoltán, Cservenák Vilmos, Fehérvári Péter, Lovas Emília, Kereki Anna, Valázsik Péter, Tóth Alex, Merk László. Zeneszerző: Berkes Gábor. Díszlet, jelmez: Darvasi Ilona színházigazgató. Koreográfus: Bozsó József. Rendezőasszisztens: Vass János Pál. Rendező: Sztárek Andrea.

Szóljon hozzá!