ZETApress

hírportál

Tovább dalolunk

Acoustic PlanetA második elődöntővel folytatódik A Dal 2019. február 16-án szombaton. A dalválasztó show-műsorban megint kilenc előadó mutatja be produkcióját ? tudtuk meg tegnap este a Duna Televízió és a Duna World élő adásából.

A jövő szombati adásban lép színpadra Antal Tímea feat. Demko Gergő (Kedves Világ!); a Fatal Error (Kulcs); a Mocsok 1 Kölykök (Egyszer); Nagy Bogi (Holnap); a Nomad (A remény hídjai); Oláh Gergő (Hozzád bújnék); Pápai Joci (Az én apám); a Ruby Harlem (Forró) és Szekér Gergő (Madár, repülj!). Közülük négyen kerülnek a döntőbe.

A tegnapi első elődöntő kilenc dalából négyen már bejutottak A Dal 2019. február 23-i fináléjába: a zsűri pontszámaival az Acoustic Planet, Petruska és Vavra Bence, a nézők szavazataival pedig a The Middletonz. A Dal 2019 Felfedezettje különdíjat az Acoustic Planetnek ítélte a zsűri. A jövő szombati adásban az is kiderül, ki kapja A Dal 2019 Legjobb Dalszövegírója különdíjat.

Már elindult A Dal Akusztik online szavazás is. A weboldalon az Akusztik menüpont alatt lehet szavazni a 30 versenydal akusztikus változatára február 20-án szerdán éjfélig. A győztest a műsor 23-ai döntőjében jelentik be.

Mint korábban megírtuk, A Dal adásai után 21:40-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával. A Dal 2019 honlapján, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalain pedig extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetők a műsorról.

Szóljon hozzá!