ZETApress

hírportál

Európai Kiss-turné 2010

A rock legendás bandája, a Kiss 2010 nyarán Európába érkezik Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom (Hangrobbanás Európa szerte: A kezdetektől a robbanásig) elnevezésű turnéjával ? tudatta a Live National.

A harmincállomásos koncert sorozat az év egyik legnagyobb rock eseményének ígérkezik, s a hazai rajongók sok éves várakozás után ünnepelhetnek, hiszen a Kiss május 28-án a Budapest Sportarénában is színpadra lép! A Kiss európai turnéjáról, mind látványvilágban, hangzásban, technikailag csak felsőfokban lehet beszélni, a budapesti koncert az év ?kötelező? eseménye lesz. Ne hagyják ki!

A zenekar jelenleg futó, teltházas észak-amerikai koncertkörútja, a Kiss Alive 35 rendkívül jó kritikát kapott; a Metal Hammer egyszerűen csak a Királyok visszatérése-ként definiálta, míg a MOJO szerint a Kiss show ugyanolyan izgalmas és bombasztikus, mint a kezdetekben. Az európai Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom turné felhasználja az amerikai koncertek elemeit, mégis egy teljesen új, friss show-t láthatnak az európai rajongók, amely bemutatja az utolsó albumot is.

Ez a lemez kezdett a legmagasabb chart pozícióban megjelenésekor az USA-ban, a Kiss teljes karrierje során; és az egész világon óriási sikereket ért el. Paul Stanley szerint a Kiss Alive 35 Tour csak a kezdet volt. A Sonic Boom Over Europe turné le fogja körözni. Új színpad, új műsor, új felszerelés, új album! A zenekar teljes zenei történetét bemutatjuk a színpadon, amivel a KISS újabb óriási lépést tesz 8 inches sarkain. Be vagyunk zsongva. A legjobbat akarjátok? A legjobbat kapjátok!

Gene Simmons nyilatkozata: most jobb, mint valaha. A Kiss egy négykerék-meghajtású óriási gép. Mi a célunk? Felrázni a Földet. Elterjeszteni a Sonic Boom evangéliumát. A Kiss nyolcvanmillió albumot adott el eddig világszerte, a rockzene egyik legnagyobb ikonjai és komoly hatással voltak pályafutásuk alatt a rock koncertekre az egész világon; a Rock and Roll Hírességek Csarnokára is felterjesztették őket.

A budapesti koncertre január 20-án, szerdán 10 órától lehet a jegyeket megvásárolni a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában, valamint a weboldalon keresztül. A koncertre a rendkívül népszerű, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegyek is forgalomba kerülnek, de csak limitált számban, így várhatóan az első napon ismét komoly roham várható a jegyirodáknál. Emellett négy ülőjegy kategória; illetve normál állójegy lesz megvásárolható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Jól fogynak a koncertjegyek | ZETApress

Szóljon hozzá!