ZETApress

hírportál

Miss Balaton naptár 2019

Csábító képek készültek a Miss Balaton szépségeiről. A minden évben megjelenő naptárhoz idén is különleges koncepció alapján készített képeket Ajkai Dávid és Vásony Anna. A verseny nagykövetei, valamint a 2018-as év döntős szépségei egy-egy hónapot keltenek életre, amelyet ezúttal Marilyn Monroe, a legendás hollywoodi díva inspirált.

Hollywoodi stílusikon bőrébe bújtak a Miss Balaton szépségei. Vadító vörös rúzs, igéző tekintet, szőke loknik. Marilyn Monroe vitathatatlanul a XX. század egyik, ha nem a legmeghatározóbb női alakja volt. Vibráló személyisége, merész stílusa a mai napig sokakat inspirál. A 2019-ben megjelenő Miss Balaton naptár minden egyes hónapjánál egy-egy fekete-fehér kép idézi majd meg az ?50-es évek dívájának szellemét.

Készült már fürdőruhás, koktélruhás naptár a Miss Balaton szépségivel, tavaly pedig érzéki fehérneműkben mutatták meg magukat a szépségverseny modelljei. Az idei Marilyn Monroe inspirálta naptárban többek között Király Lilit, Nagypál Krisztit, Tóth Lilla Hannát, Horváth Cintit és Bertók Fruzsinát is megcsodálhatjuk majd egy-egy oldalon ? tudatta Kékvölgyi Anita, Red Lemon Média.

Szóljon hozzá!