ZETApress

hírportál

Hófehérke Gyermekmentőkkel

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázatot hirdet a Hófehérke és a 7 törpe című táncjáték előadásának megtekintésére az Erkel Színházban, általános iskolások részére. Előadás kezdete: 2018. június 6-a szerda 17 óra, vége: 19 óra 20 perc. Helye: Erkel Színház Budapest, II. János Pál pápa tér 30.

A jegyekre pályázhat minden olyan 8-14 éves tanuló, illetve ilyen korú iskolai csoport, aki/amely az alábbi pályázati feltételek mindegyikének megfelel: szociálisan hátrányos helyzet, kiemelkedő tanulmányi eredmény, kiemelt érdeklődés a zene és általában a művészetek iránt. Szülők, kísérők csak korlátozott számban kaphatnak jegyet: 1 kísérő/10 gyermek ? tudatta Pethő Zsófia. Fotóink Gordon Eszter felvételei.

A pályázat formája: kitöltött pályázati űrlap, elektronikus vagy postai úton benyújtva. Kérjük, az űrlapot számítógéppel vagy kézzel, nyomtatott nagybetűvel töltsék ki! A pályázat beérkezési határideje: 2018. május 25-e éjfél. Jelige: Hófehérke. Postacím: 1066 Budapest, Teréz krt. 24. vagy a Wendler.Baross@gyermekmento.hu emailcím. Kérjük, hogy vidéki intézmények csak akkor pályázzanak, ha meg tudják oldani az utazást. A nyertesek kiértesítési határideje: 2018. június 1-je. A pályázati űrlapok és részletes információ az NGYSZ weboldalán található.

Milyen kérdést intéznék a miniszterekhez, ha képviselő lennék?

Az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázatot hirdet gyermekintézmények számára a Gyermekek Világnapja alkalmából. A nyertes gyermekek részt vehetnek ősszel a VIII. Gyermek- és Ifjúsági Országgyűlés ülésén a Parlamentben. Pályázni egyénileg, illetve 20 fős csapatokkal lehet, 8-18 év közötti fiatalok részvételével.

A pályázat formája: a tervezett kérdések leírása és azok indoklása, minimum egy A4 oldal terjedelemben, elektronikus vagy postai úton benyújtva. Beérkezési határideje: 2018. június 1-je. Jelige: Ha képviselő lennék? Postacím: 1066 Budapest, Teréz krt. 24. vagy a Wendler.Baross@gyermekmento.hu emailcímen. A nyertesek kiértesítési határideje: 2018. szeptember 7-e. Kérjük, csak azok a személyek és intézmények pályázzanak, akik a korábbi években még nem vettek részt ezen az eseményen. A pályázatokkal kapcsolatos részletes információ weboldalukon található.

Szóljon hozzá!