ZETApress

hírportál

Tibi bácsi pöttyös labdái

Az Irigy Hónaljmiriggyel ünnepelte születésnapját Dévényi Tibi bácsi. A telt-házas koncerten Kiszel Tünde, Nagy Feró és Pápai Joci is az Aréna színpadára lépett ? tudatta Kelemen Ildikó, Red Lemon Média.

Sztárvendégek, szexi táncoslányok, elképesztő látványtechnika és tomboló tömeg. A két évvel ezelőtti Aréna buli után ismét telt-házzal ünnepelt szombat este az Irigy Hónaljmirigy. Hazánk legnépszerűbb paródia zenekarát most is rajongók hada fogadta, akik cserébe az elmúlt 27 év több, mint 700 feldolgozásából szemezgetve fergeteges show-val nyűgözték le a közönséget.

A nyolc kan most sem okozott csalódást a rajongóknak: ígéretükhöz híven megint nagyot durrantottak, és múlt szombati nagykoncertjükön régi és új dalokból álló műsorukkal most is darabokra szedték a zenei szakma színe-javát. Legnagyobb slágereik közül felcsendültek például: az Alma együttes, Charlie, a Halott Pénz, ByeAlex és a Wellhello paródiái, de nem hagyták ki természetesen az olyan új szerzeményeket sem, mint a Majka vagy a Pápai Joci feldolgozások.

Pápai Jocival személyesen is találkozhatott a közönség, aki Origo című dalát együtt énekelte el Varga Győzővel, az őt megformáló Mirigyessel. Az este másik sztárfellépője Nagy Feró volt, aki a közös nóta után szóló produkcióval is készült. A sztárfellépők mellett a zenekar Ambrus Zolival, egyik alapító tagjukkal kiegészülve tette felejthetetlenné a koncertet, Zoli ugyanis néhány dal erejéig újra színpadra lépett.

S hogy a fiúk még egy kicsit csavarjanak a bulin, Kiszel Tündét, egyik korább klipjük főszereplőjét is vendégül hívták, aki egy hatalmas dobozból lépett a színpadra. Tünde nem érkezett üres kézzel, elhozta dedikált falinaptárát, amiért cserébe a srácok átadták neki az ő limitált kiadású verziójukat, a zenekar tagjairól készült teljesen abszurd, megmagyarázhatatlan szituációkban fotózott, szexi képekkel. Az este másik meglepetésvendége Dévényi Tibi bácsi volt, akit 71. születésnapja alkalmából köszöntöttek a színpadon. A lemezlovas miután átvette a jól megérdemelt születésnapi tortát és begyűjtötte a jókívánságokat, az elmaradhatatlan pöttyös labdákból is kidobált néhányat a közönség közé.

Szóljon hozzá!