ZETApress

hírportál

Kialakult a mentorházi mezőny

Feszült figyelemMegvannak az X?Faktor mentorházi versenyzői ? láttuk az RTL Klub műsorán. Tegnap este pattanásig feszült a hangulat a mentorok között, amikor eldöntötték, kiket visznek magukkal a Mentorházba.

Mint tegnap reggel megírtuk, Radics Gigi már szombat este kiválasztotta azt a hat énekest, akiknek bizalmat szavazott, így Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián közül fogja kiválasztani, hogy ki az a három énekes, akit magával visz az élőshow-ba. Vasárnap este ByeAlexen, Gáspár Lacin és Puskás Petin volt a sor, akik keményen kritizálták egymás döntéseit.

Gáspár Lacinak a zenekarok közül kellett kiválasztania, kiket szeretne a Mentorházba vinni. A mentort érzékenyen érintette, hogy ByeAlex, aki tavaly a zenekarokat kapta, idén kritizálja a döntéseit és emiatt bőven akadtak feszül pillanatok, kiborulás és könnyek a műsorban. Laci végül meghozta a nehéz döntést, így a Catchy Workshop, a Florian Kvintet, a London Kids, az M&M, a Radio Mobster és Ricco és Claudia tarthatnak Lacival a Mentorházba.

ByeAlexnek sem volt könnyű dolga, ugyanis rengeteg lány jutott tovább a Tábor első fordulójából a székes feladatra. A mentor ezért a válogató elején sorra küldte haza azokat, akik nem hozták az elvárt szintet, így sokáig üresen álltak a székek. Végül aztán Alex mentorházas helyei is megteltek, így Erdős Viola, Izsó Bogi, Lengyel Anna, Serena Rigacci, Oláh Szandra és Tóth Bettina menetelhetnek tovább.

A székes feladat utolsó fordulójában a 25 év felettiek léptek színre és Puskás Peti úgy döntött az ő kategóriájánál inkább a vidámság domináljon, így nála igen színes lett a mezőny, bár itt is akadtak, akiknek az utolsó pillanatban kellett átadni a helyüket. Végül Abaházi Nagy Lívia, Berta Dániel, Hegedűs Péter, Rékasi Dezső, Snjezana Pecija és Vardanov David jutottak tovább a Mentorházba.

A Mentorház eseményeit október 7-én szombaton 20 órától és október 8-án vasárnap 18:45-től láthatjuk az RTL Klub műsorán, ahol teljesen megújulnak a Mentorház szabályai. A világon először Magyarországon, a licence tulajdonos engedélyével, mind a négy mentornak szerepe lesz a döntésben, hogy egy-egy kategóriából kik jutnak az élőshow-ba ? tudatta az RTL Magyarország Marketingkommunikációs Osztály.

Szóljon hozzá!