ZETApress

hírportál

ByeAlex elkésett

Zsűri teljes létszámbanHatalmas party zajlott az X?Faktor színpadán. Az RTL Klubon tegnap este a múlt hetihez hasonlóan ismét a meglepő és lélegzetelállító produkcióké volt a főszerep ? láttuk a képernyőn.

Az X?Faktor 7. évadának 2. válogatása kisebb ijedtséggel indult, ugyanis ByeAlex elkésett a válogatóról, így mentortársai ? Gáspár Laci, Radics Gigi és Puskás Peti ? nélküle kezdték el az énekesek és zenekarok meghallgatását. Később Alex is csatlakozott hozzájuk és sikerült úgy felpörögnie, hogy még a színpadra is felpattant és a Tollfelvásárlók nevű formáció dalára hatalmasat bulizott. A széttépett párnákból kiszabaduló tollak az egész stúdiót belepték, így a takarítás idejére szünetet rendeltek el.

Voltak azonban, akikkel sem bulizni, sem találkozni nem szerettek volna többé a mentorok. Ács Norbertet ? aki azt állította, hogy Anastacia asszisztense ? hazaküldték a mentorok, pedig majdnem térden állva könyörgött, hogy tovább mehessen a táborba. Naomi Judit hangvillával érkezett és hangolódott, de bizarr produkcióját 4 nemmel értékelték a mentorok. Szerencsére bőven akadtak elismerést bezsebelő produkciók is: Mézes Norbert, akit Puskás Peti vékony-hangú lovagnak titulált, visszafogott bemutatkozás után bravúrosan énekelt és furcsa hang ide vagy oda, a mentorokat elvarázsolta, a 15 éves olasz Serena Rigacci produkciója után pedig együtt tombolt a közönség a mentorokkal.

Szóljon hozzá!