ZETApress

hírportál

Rákos Lili a Miss Balaton 2017

Tegnap este látványos show keretében választották meg a Miss Balaton 2017 királynőjét és udvarhölgyeit. A 12 döntős szépség több körben is megmutatta magát, végül Rákos Lilit választotta meg az öttagú zsűri ? tudatta Kékvölgyi Anita PR account, Red Lemon Média.

A zsűri elnöke Farkas Tímea ex-szépségkirálynő, tagjai pedig Jordáki Ildikó nemzetközi modell, Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó, Schnell Viktor stylist és Dr. Zimány Linda Miss Balaton 2006 voltak. A finálén a királynő és két udvarhölgye mellett három közönségdíjast is ünnepelhettek a nézők.

A Miss Balaton 2017 királynője címmel lett gazdagabb Rákos Lili, akinek elsőként a castingokon, majd a döntőn is sikerült lenyűgözni a zsűrit. ? Még mindig nem hiszem el, ami ma este történt velem. A Miss Balaton az első verseny, amelyre jelentkeztem és minden egyes percét nagyon élveztem. Izgatottan várom, hogyan alakul az életem ezután, de most elsőként a családommal szeretnék ünnepelni, és egy hatalmasat enni a nagymamám főztjéből ? árulta el Lili, aki örömmel csatlakozott a Miss Balaton királynők közé.

A nyertes díja egy igazán nőies autó, míg a 2. helyezett Szakálos Dóra és a 3. helyen végzett Pál Gabriella Bernadett egy-egy hetet tölthetnek majd el másodmagukkal a napfényes Tunéziában, a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából. A döntős versenyzőkre a finálét megelőzően a közönség is voksolhatott, a legtöbb szavazatot Mihályfi Liza kapta, aki így egy 300 ezer forintértékű Fashion Street vásárlási utalvánnyal, valamint egy százezer forintos utazási utalvánnyal is gazdagabb lett. Ollári Barbara és Kézér Kitti is elnyerte a szavazók tetszését, előbbi egy 200 ezer forintos, utóbbi egy százezer forintos vásárlási utalványt vehetett át a tegnap esti döntőn.

A finálén az elmúlt évekhez hasonlóan a háttérből segítette a versenyzőket Horváth Éva versenykoordinátor, de Dukai Regina, Marton Adrienn, Dobó Ági, Lipcsei Betta és Magony Szilvi is a helyszínen izgult a lányokért. Azt est műsorvezető párosa Iszak Eszti és Petur András volt.

Szóljon hozzá!