ZETApress

hírportál

Rock-buli a barátság jegyében

Az őrület határára került és kényszerzubbonyba kényszerült Sipos Peti, aggodalomra azonban semmi ok. Az idén 50. szülinapját ünneplő zenész csak néhány koncert erejéig tébolyult meg, Sipi ugyanis újabb örömzenélésre készül az egykori Edda tagokból összeállt Zártosztállyal ? tudatta Mészáros Edit, Red Lemon Media.

Gyere őrült! Sipos Peti ismét zártosztályra került: szülinapi örömzenélésre készül az énekes. Mókának indult, emlékzenekar lett belőle. Sipos Peti négy éve állt be a kör közepére és alakította meg a Zártosztályt a legendás rockbanda három egykori tagjával. A formáció olyan sikeres lett, hogy idén már alig fognak elférni a színpadon.

? Az idei koncert különlegessége, hogy sikerült az ős-eddás tagokat is összehozni, így már 9 egykori eddás játszik 22 régi dalt a két ünnepi koncerten: július 13-án csütörtökön a miskolci Ady Művelődési Házban, 15-én szombaton pedig a budapesti Barba Negra Track nagyszínpadán. A koncertre hazalátogat Bartha Alfonz is Amerikából, aki a színpadon ünnepli 60. szülinapját egykori zenésztársaival ? kezdte Sipi, aki idén szintén kerek évfordulót ünnepel.

Ebben az évben már csak a Sipos Peti 5.X Rockfesztiválon lép fel a csapat, ahol azonban az énekes összes formációja színpadra áll: az Irigy Hónaljmirigy, a Triász és a Zártosztály mellett pár dal erejéig Sipi első zenekara és számtalan sztárvendég is belecsap a húrokba. ? Pont az ötvenedik születésnapomon lesz a három zenekarom nagykoncertje, aminek azt a címet adtam, hogy A pettyes ötven árnyalata. Mindegyik a szívügyem, így igazi örömzenéléssel ünnepeljük majd az ötödik ikszet ? zárta Peti, aki igazi őrületet ígér a jeles alkalomra.

Szóljon hozzá!