ZETApress

hírportál

Gyerekprogram bajnokkal

Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó elindította a fesztiválszezont. Bulihangulat, koncert, nevetés és finomságok ? dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és kislánya, Patrícia kimaxolták a Minimax Feszivált ? tudatta Koltay Tamás, Ken Media.

Gyerekprogrammal indította a nyarat dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. A sportlegenda a szünidő egyik első napjára fesztivállátogatást szervezett kislányának, Patríciának és barátnőjének, Dórának. Apa és lánya is él hal a zenért, így nem is volt kérdés, hogy kilátogatnak a GyerekSzigeten a Minimax Fesztiválra, ahol többek között fellépett a gyerekek körében manapság talán legnépszerűbb zenekar, az Alma együttes.

? Mindkét lányommal voltam már a GyerekSzigeten, igaz, akkor Patrícia még nagyon pici volt, így nem emlékszik rá. A lányok nagyon fogékonyak a zenére, egy-egy koncertlátogatás mindig felejthetetlen élmény számukra. Az Alma együttest például imádják, a kedvencük a szülinapos daluk ? mondta dr. Kiss Gergely, aki azt is elárulta, hogy a családban leggyakrabban ő felel a programok kiválasztásáért. ? Általában én vagyok a szervező. Számomra a legfontosabb az, ha látom, hogy a gyerekek jól érzik magukat és önfeledten szórakoznak.

A Minimax Fesztiválon a bulihangulatot az Apacuka és a Mintapinty zenekarok, a Kicsi Gesztenye produkció sztárjai, Bíró Eszter, valamint az Alma együttes garantálta, de a zenei programok mellett sok játék, izgalmas vetélkedők és természetesen ínycsiklandozó finomságok, édességek is várták a gyerekeket. Az alma mellé így süti is jár, a program tehát úgy volt teljes, hogy a Gergely és a két lány a koncert után meg is kóstolták a finomságokat. ? A gyerekprogramokhoz hozzátartoznak a különböző édességek. Ezek a programok nem a kalóriamegvonásról szólnak, így ma sem vonom meg tőlük a jót és a finomat ? magyarázta Gergely.

Szóljon hozzá!