ZETApress

hírportál

Koronás nők a Dunán

Koronás nők az MTVA gyártóbázisánKoroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe ? Miss World Hungary szépségversenyt ? jelentették be Tatár Csilla és Harsányi Levente műsorvezetők tegnap este a Duna TV és a Duna World élő adásában. A május 18-ai fröccsteraszi sajtótájékoztatóról idekattintva olvashatunk.

A 3. számú Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti hazánkat a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. Az 1. udvarhölgy a Közönségdíjat is megnyerő 16. számú Viczián Viktória, míg a 2. udvarhölgy a 10. számú Pető Laura lett. A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok. A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, fordulónként 2-2 lányt ejtettek ki, de a Közönségdíjra rájuk is végig lehetett szavazni telefonon.

A műsorban először hallhattuk Pápai Joci legújabb dalát, mellette a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzott el. Csepregi Éva és a Spoon kifejezetten erre az estére készült közös produkcióval, Völgyesi Gabi a Csillagtengert adta elő új hangszerelésben, Nyári Károly lányaival: Alizzal és Edittel New Yorkról koncertezett, Kocsis Tibor és Janicsák Veca pedig a Szépség és a Szörnyeteg duettjével álltak színpadra.

Szóljon hozzá!