ZETApress

hírportál

Magna Karácsony a Pecsában

Magna Cum LaudeHazánk jelenleg egyik legdivatosabb és legsikeresebb zenekara, a MAGNA CUM LAUDE idén ünnepli első igazi jubileumát. December 26-án, szombaton, Gyulán és másnap a budapesti Petőfi Csarnokban Nagy Feró lesz a vendég.

A megalakulásuk 10. évének tiszteletére szervezett júniusi 5-i koncert hatalmas sikert aratott mind szakmai berkekben, mind a négyezer kilátogató örömére. A koncert felvétele a napokban lát napvilágot DVD-n és dupla koncert CD-n. Ez az első koncert-kiadványa a zenekarnak!

Évek óta kialakult hagyományok egyike a MAGNA KARÁCSONY, amely idén két helyszínen kerül megrendezésre. Az egyik helyszín hagyományosan Gyula december 26-án, a másik pedig a budapesti PETŐFI CSARNOK december 27-én. Az esemény nem csak a minden bizonnyal különleges élménnyel kecsegtető koncertben lesz különleges. Már napközben kinyílik a ház és a Szabadtér udvara, ahol egy elkerített, árkádokkal fedett udvarrészen mini pálinkafogadás és helyben sütött disznótoros varázsol majd egy kis vidéki Karácsonyt Budapestre.

Az esti koncert természetesen nem szűkölködik majd a már megszokott Magna hangulatban. Igazi élő atmoszférával szólal majd meg az elmúlt évek tucatnyi fülbemászó szerzeményei közül a Te légy most, a Szinezd újra, a Visszhang, az Átkozott nők, a Vidéki sanzon, vagy a Pálinka dal, melyek minden hazai rádió slágerei és zenekedvelők tízezreinek kedvencei.

A koncert vendége ezúttal a zenekar régi jó barátja, Nagy Feró lesz! A Magna koncert végeztével pedig a lemezlovas szárnyait bontogató Radnai Péter (újságíró-főszerkesztő) a ?70-es ?80-as évek diszkó slágereivel igyekszik majd fokozni a nagykoncert keltette hangulatot. Az igazi élő muzsika és a szeretet ünnepe? ez a Magna Cum Laude Karácsonyi mulatsága.

Szóljon hozzá!