ZETApress

hírportál

Szandra végre kiesett

Fejes Szandra búcsúzottVersenyző nélkül maradt Gáspár Laci az X-Faktorban. A beérkezett szavazatok alapján Fejes Szandrának immár negyedszer kellett párbajoznia, ezúttal Gorbunov Dmitrijjel. A mentorok 3:1-es döntése alapján pedig a 2008-as Táltos Asszony búcsúzott az RTL Klub tehetségkutató műsorától ? láttuk tegnap este a képernyőn.

Nagy volt a tét az X-Faktor szombati, 5. élőshow-jában, hiszen a jövő héten már csak a legjobb négy produkció küzdhet a december 17-ei fináléba jutásért. Ezen a héten a versenyzők az anyanyelvükön és angolul is énekeltek. Az első körben Fejes Szandi ByeAlex szerint egészen más hangkarakterét mutatta meg. Opitz Barbara ismételten lenyűgözte a mentorokat, akik egyetértettek abban, hogy a göndör hajú lánynak a döntőben lenne a helye. Mata Ricsi első produkciója viszont kemény kritikákat kapott, a mentorok szerint sok volt a hamis hang és mintha elfogyott volna belőle a lendület.

A Ham Ko Ham és Gorbunov Dmitrij előadása nagyon tetszett a zsűrinek: Gáspár Laci szerint Márkónak gyémánt van a torkában, ByeAlex pedig igazi kaméleonnak tartja Dmitrijt, aki hétről-hétre képes valami újjal előrukkolni. A második körös produkciók még nagyobb érzelmeket és indulatokat váltottak ki a mentorokból: nemcsak állva tapsoltak a versenyzőknek, hanem egymásnak is feszültek. Gáspár Laci a mentoráltját, Fejes Szandit védve összekapott Tóth Gabival, aki kemény kritikát fogalmazott meg a 25 év feletti kategória versenyzőjéről.

Az e heti extra-produkció a Fonogram-díjas Odett volt, aki egy dalpremierrel lépett az X-Faktor színpadára. Ezt követte Fejes Szandra negyedik párbaja, akinek ezúttal Gorbunov Dmitrij volt az ellenfele. A mentorok a 2:2-es múlt heti döntésükkel szemben most úgy ítéltek, hogy Szandrának kell elbúcsúznia az X-Faktortól. Jövő szombaton 20 órától már csak 4 döntőssel ? Puskás Peti két, valamint Tóth Gabi és ByeAlex egy-egy versenyzőjével ? folytatódik tovább az X-Faktor a minden eddiginél nagyobb, 27 millió forintos főnyereményért.

Szóljon hozzá!