ZETApress

hírportál

Megvannak a Mentorházasok

Petics KristófGáspár Laci szombati döntése után vasárnap este Tóth Gabi, ByeAlex és Puskás Peti is kiválasztotta azokat a lányokat, csapatokat és fiúkat, akiket továbbvisznek magukkal a Mentorházba ? láttuk tegnap az RTL Klubon.

Feszültségből ezúttal sem volt hiány: Tóth Gabi és Gáspár Laci Petics Kristóf kapcsán például keményen egymásnak ugrott. Jövő hét szombaton és vasárnap már a Mentorházakkal folytatódik a 2016-os X?Faktor: kiderül, hogy kik lesznek azok az énekesek és zenekarok, akik bejutnak az élőshow-ba. Tóth Gabi katonás szigorral vágott a székes feladatnak, a lányok kategóriájában végül Sorbán Fanni, László Cintia, Jáger Kinga, Stephanie Semeniuc, Vince Aliz Liza és Opitz Barbara kapott esélyt arra, hogy legközelebb már a mentorházban álljanak majd az X?Faktor női mentora elé.

A nézők döntése alapján a 2016-os X?Faktorban ByeAlex mentorálja majd a zenekarokat, így a székes feladat során csak az ő szava döntött. Csak azokat ültette le, akiket már korábban eltervezett, így neki senkit sem kellett felállítania! ByeAlex Mentorházában így jövő hétvégén a The Crossroads, az Atomic Playboyz, a Ham ko Ham, a Soulbreakers, a The Wedding At The Slaughterhouse és a Dynamite Dudes próbálja meggyőzni ByeAlexet arról, hogy ott a helyük az élőshow-ban.

Puskás Peti, a fiúk kategóriájának mentora mindenkinek széket adott, aztán az üres székek elfogyásakor az újakat a régiek helyére ültette. Döntéseivel aztán megzavarta a mentorok közötti összhangot: Petics Kristóf kapcsán ugyanis keményen egymásnak feszült Tóth Gabi és Gáspár Laci. Laci szerint Petics Kristóf csak egy rikácsoló, szemben azokkal az énekesekkel, akik már széket kaptak, Gabi szerint viszont nagy hiba csak azt nézni egy versenyzőben, ahogy énekel. Peti végül nem hagyta magát befolyásolni és úgy döntött, hogy a Mentorházában Petics Kristóf, Türk Máté, Mata Ricsi, Dánielfy Gergely, Berki József és Dmitrij Gorbunov bizonyíthat.

Gáspár Laci már szombat este eldöntötte, hogy a 25 év felettiek kategóriájában Fejes Szandrát, Sárosi Anita Anisszát, Ónodi Jánost, Horváth Colettet, Balogh Esztert és Brantner Lászlót engedi tovább a Mentorházba. Október 29-30-án óriási lesz a tét az X?Faktorban: szombat-vasárnap kiderül, hogy kik lesznek azok a versenyzők, akik bejutnak a 2016-os élőshow-ba.

Szóljon hozzá!