ZETApress

hírportál

Irány a Tábor!

Huszár Aletta CelinaNemcsak a versenyzőkön, hanem a mentorokon is nagy volt a nyomás az X?Faktor tegnap esti válogatóján, hiszen a múlt szombati Sia-dömping után ez volt az utolsó lehetőségük arra, hogy megtalálják azokat a tehetségeket, akiket akár az élőshow-ba is magukkal vinnének ? láttuk az RTL Klubon.

Volt kiből válogatniuk, hiszen az időnként megmosolyogtató próbálkozások mellett ezúttal is szép számmal akadtak egyedi és izgalmas előadók a jelentkezők között. Például Mata Ricsi, aki Tóth Gabi szerint már most, 15 évesen világszínvonalon énekel. Egészen egyedi hangszínével és négy igennel jutott tovább többek között a táborba Ónodi János, ahogyan a vietnami származású gimnazista lány: Tran Thanh Binkhy és a vadóc rocker-tini: Huszár Aletta Celina is.

Rekedtes hangjával, egy szál gitárral és saját szerzeményével járt sikerrel Vince Aliz Liza macskás lány, míg a kutyatenyésztéssel foglalkozó Sorbán Fanni egy Lady Gaga-szám átdolgozásával győzte meg a mentorokat arról, hogy van helye az X?Faktorban. A The Crossroads nevű banda pedig akkora rockbulit csapott, hogy a mentorok és a közönség is hosszú perceken át állva tapsoltak nekik a stúdióban.

Újból nekivágott az X?Faktornak Balogh Eszter, akit 2014-ben a Táborban Little G. Weevil utolsóként állított fel a székből, hogy átadja a helyét Horányi Julinak. Eszter azonban sosem adja fel az álmát, hogy énekesnő legyen, Tóth Gabitól, ByeAlextől és Puskás Petitől most újra lehetőséget kapott arra, hogy a táborban bizonyítson.

Véget ért tehát az idei X?Faktor válogatója, így jövő szombaton 20 órától már a Táborban állnak majd a mentorok elé az elmúlt négy hétvége alatt továbbjutott énekesek. Felgyorsulnak majd az események, hiszen jövő szombat-vasárnap kiderül, hogy a nézők döntése alapján melyik kategóriát kapja idén Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti, sőt az is, hogy kik lesznek azok az énekesek és együttesek, akik eljutnak a Mentorházig.

Szóljon hozzá!