ZETApress

hírportál

Idénynyitó a pesti Broodway-n

Zséda és Kökény Attila nyárindító koncertjével indított a pesti Broadway ? megnyílt a V.I.Pub & Dance. Feel special! ? Érezd magad különlegesnek! Ezzel a szlogennel nyitott meg tegnap este Budapest legújabb szórakozóhelye, a V.I.Pub & Dance a Nagymező utca 31-ben, alig néhány lépésre a Budapesti Operett és Thália Színházaktól.

A budapesti Broadway-en található szórakozóhely hivatalos megnyitóján több olimpikon, sztárfellépő, énekes, és népszerű műsorvezető vett részt és próbálhatták ki a szórakozóhely nyújtotta előnyöket. A szórakozóhely névválasztása sem véletlen, hiszen egyértelműen utal az igényes szórakozásra, továbbá az első két betű római számmal a VI. kerületet szimbolizálja. Persze a foci Európa-bajnokságról sem feledkeztek meg a nyitóparti szervezői: A meghívottak egyöntetű szavazata alapján német győzelemre számítanak, de természetesen erősen hisznek és együtt örülnek a további magyar sikereknek is! Fotókredit: PResston PR Kft. a V.I.P&Dance kommunikációs és stratégiai partnere.

Az est meglepetésvendége a kétszeres Fonogram-, eMeRTon- és Artisjus-díjas, 17 toplistás énekesnő: Zséda volt, aki lenyűgöző koncertjével nyitotta meg a bulit: Nagyon jól éreztem magam a megnyitón. Tetszik, hogy laza, de közben elegáns. Nagyon finomak az ételek. Az ember egy átlagos estén is felszabadultnak érzi magát itt. A fellépésem nagyon jól sikerült, fantasztikus volt a közönség! ? tette hozzá Zséda, aki nyári terveiről is beszámolt: Új lemezt készítek, továbbra is sok koncertet adok, illetve készül az új, 6. Kalendáriumom ? mondta az est során.

Zsédát követte 2010 legjobb férfi hangja, a Megasztár 5-ből ismert Kökény Attila és zenekara. ? Nem volt kérdés, hogy elfogadjam a meghívást. A tulajdonos 20 éve nagyon jó barátom, és örülök, hogy egy minőségi helyet nyitott meg tegnap. Nagyon tetszik a hely. Imádom az olyan szórakozóhelyeket, amelyeknek klub-jellege van. Szimpatikus, hogy élőben játszhattunk. Budapesten folyamatosan klubhelyiségekben játszom, de ez a hely a legalkalmasabb az összes közül. A színpad nagysága megfelelő, kényelmesen elfértünk a zenekarommal. A pesti klubokban általában nagyon kicsik a színpadok. Mindezek mellett, ami még szimpatikus, hogy itt késő este is tudok enni valamit. Sokszor, amikor elmegyek a barátaimmal szórakozni, gyakori probléma, hogy késő este már nincs konyha, pedig pár pohár sör után köztudottan jól esik enni valamit. Ezen a helyen fantasztikus a kínálat, tegnap alkalmam volt megkóstolni a mini-hamburgereket. Mindent egybevetve, még sokat szeretnék itt énekelni, és szórakozni! ? mondta Attila.

A meghívott vendégek közt szerepelt Kammerer Zoltán, háromszoros olimpiai és világbajnok kajakozó, aki szerint végre megnyílt a saját korosztályának a megfelelő szórakozóhely: Mindenféleképpen a fénykorában érzi majd magát az, aki meglátogatja ezt a helyet. A berendezéstől a zenén át a hangulatig minden szempontból megfelelő ez a hely. A zenétől függ nagyrészt, hogy sokáig marad-e az ember bulizni. Ezen a helyen szerencsére normális zene szól, ami pörgős, de ugyanakkor élvezhető ? mondta el a kajakozó.

A 3 egységből álló V.I.Pub&Dance különlegessége, hogy a kikapcsolódni vágyók egy helyen élvezhetik a Koktélbár, Pub és Dance Hall hangulatot. Igényes, letisztult környezetben, baráti hangulatban ünnepelheti meg mindenki a számára legfontosabb pillanatokat, a Good Burgerek pedig gondoskodnak a kulináris élvezetekről. A V.I.Pub célja, hogy nem csak a hétvégéken, hanem a hétköznapokban is szórakoztassa vendégeit. A vérbeli szurkolók nagy örömére a pubban kihelyezett hatalmas plazma tévéken követhetik végig az érdeklődők az Eb meccseit és az Olimpiát. Azoknak pedig, akik elvonulnának egy baráti társasággal, nekik a koktélbár a lehető legjobb helyszín, ami akár rendezvényteremként, és céges partik rendezvényeként is funkcionálhat. Legyen szó egy ebédről a Pubban, vagy egy zártkörű szülinapról a koktélbárban, esetleg egy fergetes buli a Dance Hall-ban, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő elfoglaltságot, ott, ahol a minőségi szórakozásé a főszerep.

Szóljon hozzá!