ZETApress

hírportál

Vizuális Színház Budapesten

RayMirage2016. turisztikai szezonjában egy új, elsősorban külföldi turistáknak szánt, Európában is egyedülálló esti produkció indul Erzsébetvárosban RayMirage néven. A produkció egy 50 perces, zárt térben megtartott látványshow, amelyet élőzene és illatkompozíció emel 5 dimenziós előadássá ? tudtuk meg a délutáni sajtóbemutatón.

A látványt egy nagyméretű vászonra vetített 12-szer 4 perces tematikai blokkból álló mozgókép-bemutató és a mozgóképekkel összhangban vetített lézeranimáció alkotja. A vizuális hatást bármilyen kultúrából érkezett vendégek számára élvezhető, modern, improvizatív, érzelmekre ható zene erősíti, amit egy hegedű- és egy cimbalomművész jelenít meg. A vizuális és zenei effektusokat azokkal ritmusában és üzenetében egybeeső illatkompozíció fokozza.

Az előadás témája az emberi kultúra nagyszerűségét, az együttműködés, a szeretet-szerelem érzéskörét, a világ fenntartható fejlődéséért érzett felelősséget, Magyarország, a magyar kreativitás témakörét foglalja magába. A tartalom kerüli a szokványos és középszerű megközelítéseket, inkább igényes és szórakoztató élményt nyújt. A rendezvény kiváló és egyedi kínálatot nyújt minden Budapestre látogató turista és természetesen magyar érdeklődők számára is.

Az 50 perces előadások helyszíne a Kazinczy utca 21. szám alatti Tesla Múzeum bárhelyisége lesz. A terem befogadóképessége 100 fő. Az előadások május 25-én szerdán kezdődnek, az utolsó előadás szeptember 10-én szombaton lesz. Vasárnap kivételével minden este 20:30 órakor kerül sor a látványshow bemutatóra. A programot megfelelő erejű marketing tevékenység fogja megtámogatni az utazási irodákon keresztül, az interneten, szórólapok segítségével.

Szerkesztés alatt áll a show weboldala. A facebook-on RayMirage címszó alatt elérhetők a jelenleg rendelkezésre álló legfontosabb információk. Az esti program előtt 10 óra és 18:30 között egy vizuális, 3D tematikájú interaktív kiállítást szervezünk ugyanazon a helyszínen. Itt meghökkentő vizuális élményekben lesz részük a látogatóknak. Április végén a szakmai érdeklődők számára bemutatót tartottak a show-műsorból.

Szóljon hozzá!