ZETApress

hírportál

Fanni Gombocskája

GombocskaFanni elveszíti kedvenc játékát, Gombocskát, a mackót. Hogy enyhítse szomorúságát és bánatát, levelet ír Gombocskának. Ám a levél éjszaka titokzatos módon eltűnik ? láttuk délben Uli Brée: Barátom, Gombocska és a mágikus levelek története című zenés-bábos előadás budaörsi fotóspróbáján.

Fanni el határozza, hogy az eltűnt levél nyomába ered, mert minden vágya az, hogy újra együtt lehessen Gombocskával. És mi csoda meglepetés! A levél átröppen téren és időn és Fanni hirtelen az Elveszett Játékok Bolygóján találja magát. Vidám kalandok során barátságot köt sok elveszett játékkal, míg a mágikus levél elvezeti őt Gombocskához. A két jó barát boldogan öleli át egymást! És bár Fanni nem maradhat örökké a bolygón, hiszen otthon is várják, a barátság ereje örökre összeköti őket.

A Budaörsi Latinovits Színház 3 éven felülieknek szóló bemutatója május 4-én szerdán 10 órakor lesz a budaörsi Városi Ifjúsági Klubban. Rendező: Kovács Petra Eszter. Szereplők: Makra Viktória, Sz. Nagy Mária, Szőts Orsi. Díszlet-jelmez-bábok: Wunder Judit. Zene: Monori András.

Szóljon hozzá!