ZETApress

hírportál

Nők ünnepe a Millenárison

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Womanity Magazin május 15-én vasárnap több mint 3500 m2-en mutatja be a leginkább kipróbálásra ajánlott 120 női-családi márkát Budán a Millenáris Park B-épületében ? tudtuk meg a délelőtti sajtótájékoztatón az óbudai Symbol Budapestben.

Az egyedülálló fesztivál a Womanity Media & Events kiemelkedő eseménye, melyen a médiadíjas koncepció szerint a magazinoldalon bemutatott termékek, szolgáltatások és témák életre kelnek. Közel 120 kiállító, workshopok, business terem, férfimegőrző, interaktív baba-mama szoba és nagyszínpadi programok, előadások várják az érdeklődőket.

A Womanity Fesztivál a nőket ünnepeli. Elkötelezett célja, hogy inspirálja, felvidítsa, megerősítse a nőket. A fesztivál A Magazin Életre Kel! koncepciónak megfelelően, rengeteg női és családi érdeklődésre számot tartó lehetőséget kínál. Az esemény célja, hogy szektoronként a leginkább kipróbálásra ajánlott márkákat mutassa meg a közönségnek és segítsen eligazodni a szolgáltatás- és termékáradatban. A fesztivál szerethetőségét és színvonalát bizonyítja, hogy számos elismert és példaértékű sportoló, kutató, író, médiaszemélyiség adta nevét a programhoz.

A fesztivál partnere a Richter Gedeon Nyrt. Richter a Nőkért-programja, amely évek óta szívügyének tekinti a nők segítését. Igyekeznek a legtöbb nő számára valami igazán fontosat nyújtani: önbecsülést, saját maguk, nőiségük értékelését, valamint a különlegesség elismerését minden életkorban. Az esemény háziasszonya Jaksity Kata műsorvezető, aki háromgyermekes családanyaként rendszeresen blogol, és időről-időre kiáll egyes nőjogi kérdések mellett.

A fesztivál programjainak fókuszában természetesen a nő áll. Jelen lesz 120 ajánlott márka az ország minden részéről kedvezményekkel, interaktív standokkal, business teremmel, amelyek mellett a legújabb trendek és még több díjmentes szolgáltatás várja az érdeklődőket 4000 m2-en. A képzések, workshopok, mini kurzusok során, különféle területeken gazdagodhatnak új ismeretekkel a résztvevők. Üzleti kapcsolatépítésre is van lehetőség a rapid business szolgáltatáson keresztül.

A gyermekkel érkezőket egy interaktív baba-mama szobában várják, ahol kicsiket és nagyokat is érdekes programokkal várják. A férfiak kényelmét pedig egy férfimegőrző szolgálja. Az első 1500 látogató egy Welcome-csomagot kap ajándékba. A fesztivál színpadán: Pálfi Éva, Végvári Tibor, Sterczer Hilda, Juhász Anna, Vass Virág, Tonk Emil, Vámos Miklós, Dr. Kádár Annamária, Bán Teodóra, Katus Attila, Kriston Andrea. A kerekasztal beszélgetések résztvevői: Beke Zsuzsa, Kiss Katalin, Pödör Krisztina, Niszkács Anna, Marton Adrienn, Lipcsei Betta, Dr. Dobó Ágnes, Heitner Orsolya. Az eseményről bővebb információ idekattintva olvasható.

Szóljon hozzá!