ZETApress

hírportál

Pinokkió Budaörsön

PinokkióPinokkió izgalmas kalandjai magukkal ragadják az egész családot, együtt járhatjuk végig a faragott kisfiú útját az asztalosműhelytől a Csodák Mezején és a cirkuszporondon át a bálna gyomráig és azon is túl. A délutáni nyilvános főpróbát mi is végignéztük a Budaörsi Latinovits Színház nézőterén.

Gyereknek lenni nem könnyű, bármilyen fából is faragták az embert. Pinokkiót történetesen egy diófa tuskóból, de ez a tény sem teszi kevéssé macerássá számára a cseperedés eseménydús időszakát. Így viszont a mese végére feketén-fehéren kiderül, hogy kiállja-e a próbákat: bátorsága legyőzi-e a veszélyeket, esze a gonosz cselszövést és szíve a jellemet megkísértő ármányt.

Szerzőpár: Carlo Collodi ? Litvai Nelli. Szereplők: Prohászka Fanni, Bohoczki Sára, Szoták Andrea, Ódor Kristóf, Páder Petra, Ilyés Róbert, Figeczky Bence, Böröndi Bence, Gyöngyösi Zoltán, Bregyán Péter, Chován Gábor. Díszlettervező: Sokorai Attila, jelmeztervező: Pető Kata, zeneszerző: Székely Iván, zenei vezető: Darvas Ferenc, súgó: Mészáros Csilla, rendezőasszisztens: Juhász Gabriella. Rendező: Lukáts Andor. Bemutató március 12-én szombaton 15 órakor a budaörsi Szabadság út 26-ban.

Szóljon hozzá!