ZETApress

hírportál

Újudvari zenés mesék

Sztárgyerekek előtt mutatkozott be Dorády Ákos zenés meseprodukciója az óbudai Újudvar Bevásárlóközpontban. Különleges helyszínen, a budai Fekvő Moziban sztárok és családjaik előtt mutatkozott be tegnap este a Kicsi Gesztenye Klub, amely a Minimaxon látható március 20-án vasárnaptól.

A Kicsi Gesztenye klub alkotói filmvetítéssel, sok zenével és tortával várták a sajtó képviselőit, valamint azokat a sztárvendégeket, akik családjukkal együtt érkeztek a budai Fekvő Moziba, hogy elsőként találkozhassanak a Kicsi Gesztenye Klub szereplőivel. Som-Balogh Edina, Árpa Attila, Görbicz Anita, Vincze Ottó, Abaházi Csaba, Rippel Feri, Ganxsta Zolee, valamint gyerekeik is megismerkedtek Lizával és barátaival, Kicsi Gesztenyével, Lufipofival, Olly-val és Napsugárral, elénekelték velük a Buborék dalt és a közös buborékfújás sem maradt el.

A március 20-tól vasárnaponként a Minimaxon látható Kicsi Gesztenye Klub szórakoztató formában, sok zenével mutatja be a gyerekek számára az őket körülvevő világot. A főszereplők különböző élethelyzetekben kalauzolják a kicsiket, segítenek levonni az adott történet tanulságát ? mindezt Dobrády Ákos zenéjével kísérve. A zenész, aki ezúttal a legkisebbek számára írt dalokat, az ismeretterjesztő zenés sorozattal új oldaláról mutatkozott be.

Dobrády Ákos nemcsak a Kicsi Gesztenye Klub zenéjét szerezte, de az ő ötlete nyomán született gyerekműsort producerként is jegyzi. ? Nem tudom, ki izgult jobban ma délután, Liza a gyerek főszereplő, Kicsi Gesztenye és barátai vagy én. Másfél éve dolgozunk a produkción és nagyon boldog vagyok, hogy eljött a nap, amikor bemutathatjuk a gyerekeknek a Kicsi Gesztenye klubot. Köszönetet szeretnénk mondani a Minimax-csatornának, hogy lehetőséget adott arra, hogy bemutassuk a műsorunkat ? mondta Dobrády Ákos a tegnap esti bemutatón.

Szóljon hozzá!