ZETApress

hírportál

Dzsesszhétvége a Dunán

Antropos.huOktóber 24-én szombaton, és 25-én vasárnap a főváros első számú dzsesszhajóján ünnepli e zenét az Antropos.hu kulturális online magazin! A pesti Duna-part legszebb, egyedülálló panorámájú részén, a Vigadó téri 4-es számú kikötőben áll a Columbus hajó, ahol a dzsesszkedvelők nagy örömére a magyar dzsessz kimagasló egyéniségei adnak színvonalas koncerteket este.

Ezen a hosszú hétvégén 20 órai kezdettel külföldi vendégzenészek is a színpadra lépnek: szombaton (október 24-én) élőben hallhatjuk a Quartetorigót (A), majd vasárnap ugyancsak 20 órától a Fekete-Kovács Kornél Quintet hallható. A koncertek kb. 2×45 percesek. Ajánlott asztalt foglaltatni, a (06-1) 266-9013 telefonszámon. A belépők ára a Columbus hajóra 800 forint.

Divatbemutató a Kuplungban

Antropos.huEgy este, ahol a egyszerre lesz jelen a divat, az electro zene és barátaik: Antropos.hu Electro Night, november 6-án a Király utcai Kuplungban. A Mono Fashion 2007. decembere óta gyűjtőhelye a tehetséges fiatal divattervezők és iparművészek munkáinak, márkáinak. Sokféle stílus megtalálható az üzletben, az elegáns, alkalmi ruháktól kezdve egészen a street-wearig, legyen szó férfi vagy pedig női darabokról.

A bolt célja, hogy igényesen kivitelezett, különleges modellekkel tudja kiszolgálni azokat, akik öltözködésükkel, megjelenésükkel is hangsúlyozni szeretnék személyiségüket, és gondosan megalkotott, kisszériás ruhákat vásárolnának. Az üzletben megtalálható egy-két képzőművész alkotása is, mellyel áthat a MONO Kortárs Művészeti Galéria szellemisége. A divatbemutató során látható márkák: Nubu, Nanushka, Use, Bálint Sára, Artista, Anh Tuan, Cseh Éva, Borbély Bea?

A divatbemutató után az Anima Sound System zeneszerző-párosa Németh Gergely és Prieger Zsolt lép a lemezjátszók mögé (Punk Goes To Disco), majd a két vidám Lollipop dj: Sakál és Killbert táncoltat friss és frissebb zenéikkel! Aki kiváncsi mi az, ami trend a zenében és a hazai öltözéktervezők körében, az november 6-án a Kuplungban mulat, ahol az Antropos.hu kulturális online magazin Electro Night várja. Mono Fashion és stereo zene lesz. Belépődíj 500 forint, ami lefogyasztható.

Szóljon hozzá!