ZETApress

hírportál

Ünnepekre Szenest!

Vastag Csaba, Szenes Andrea és Koós JánosSzenes Iván egész életében nagy társasági életet élt, bár otthonról kimozdulni nem igazán szeretett. Így józsefvárosi lakásában gyakran gyűltek össze hazánk legnagyszerűbb művészei, mint például Bodrogi Gyula, Karády Katalin vagy épp Koós János ? tudatta a PResston PR.

Ünnepekkor sem volt ez másként. Szenes Iván már 5 éve nincs közöttünk, de dalaival ma is szórakoztat. Slágerei karácsonykor elűzik a magányt, szilveszterkor pedig megalapozzák a jókedvet. Kicsi gyere velem rózsát szedni, Kislány a zongoránál, Nem csak a húsz éveseké a világ, Mondd, miért szeretsz te mást, Próbálj meg lazítani, Mindenkinek van egy álma, Okosabban kéne élni, Nehéz a boldogságtól búcsút venni, A legtöbb ember ott hibázza el, Tölcsért csinálok a kezemből, Szeretni bolondulásig… még sokáig sorolhatnánk a feledhetetlen Szenes Iván slágereket, melyeknek köszönhetően a Szenes Iván Emlékkoncerteken tízezres nézősereg gyűlik össze évről évre. Aki azonban idén a szeptember 13-ai Rezső téri koncertről lemaradt, karácsonykor bepótolhatja, ha december 24-én Szenteste 20 órakor nézi a Duna World műsorát.

A jóslat szerint Vastag Csabi viszi tovább a Szenes-örökséget

Zséda, az Apostol-együttes, Zalatnay Sarolta, Rakonczai Imre egyaránt előadják Szenes Iván szerzeményeit, a két műsorvezető, Bodrogi Gyula és Szenes Andrea segítségével pedig a dalok mögötti történetekben, egyedi emlékekben és titkokban kalandozhatunk. Szenes Andrea már kisgyerekként ott volt a slágerek megszületésénél, Bodrogi Gyulát pedig még ennél is régebbi barátság fűzte Szenes Ivánhoz. ? Emlékszem rá, hogy Apu mennyire szeretett karácsonykor Budapest kivilágított utcáin kocsikázni. Imádta a fővárost, éppen ezért választottuk Zsédával a Szervusz Budapest című dalt az emlékkoncertre. Édesapámmal minden télen sokat szánkóztunk gyermekkoromban, ennek az emléknek a megörökítése A szánkót mindig valakinek húznia kell. Ezt, és az Édesapám című dalt adja elő Nyári Károly és Nyári Edit ? apa és lánya ? ami kétségkívül az ünnepek új slágere lehet. Igazán örülök neki, hogy Vastag Csaba is csatlakozott azokhoz a művészekhez, akik segítenek benne, hogy édesapám dalai még sokáig szórakoztathassák a nagyközönséget. Vele kapcsolatban egyébként egy nagyon érdekes meglátása volt nemrég Müller Rózsa jósnő barátnőmnek. Szerinte Csabában él tovább nagyapám, Szenes Andor lelke ? mondta el Andrea a műsor kapcsán.

Bodrogi Gyula és Szenes AndreaA Szenes Iván Emlékkoncert szilveszteri adása igazi újévi hangulatot ígér december 31-ikén 20 órakor a Duna World műsorán. Idén Vastag Csaba nyerte el a legjobb férfi előadónak járó díjat, aki egy vadonatúj Szenes slágerrel zárja az óévet. A közkedvelt énekes Szenes Iván: Mindig voltak győztesek című dalát dolgozta fel, ami első alkalommal kerül televízió képernyőre, de a műsorban hallható lesz tőle a Mondd miért szeretsz te mást? című sláger is, mely meglepetést tartogat a közönség számára. A szilveszteri buli hangulatot még számos népszerű fellépő garantálja, velünk lesz Koós János és az Apostol is. ? A karácsony közös családi ünnep volt nekünk Ivánnal, melyet mindig együtt töltöttünk. Nagyon hiányzik, mióta nincs velünk, különösen az évnek ebben az időszakában. Remélem, hogy most odafentről kíván boldog ünnepeket, és tudja, hogy mi pedig innen neki! ? fűzte hozzá Bodrogi Gyula. További részletek idekattintva és emide kattintva olvashatók.

Szóljon hozzá!