ZETApress

hírportál

Kis Miksa jön Zoliékhoz

Czutor ZoltánJanuárra várjuk Miksa érkezését ? mondta Czutor Zoltán énekes, aki magánéletéről is mesél a Sláger Híradóban. Czutor Zoltán az év vége közeledtével sem pihen. A napokban jelent meg együttese, a Belmondo legújabb albuma ? tudtuk meg Aradi Rebekától.

Szombatonként vezeti a 7 Vezér zenei toplista műsort a Sláger TV-n, illetve ötödik gyereke születésére is lelkesen készül. A ma esti Sláger Híradóban az énekes munkájáról és családjáról is mesél. A Belmondo zenekartól már megszokhattuk, hogy eklektikus, sokféle zenei stílust felölelő albummal jelentkezik. A legújabb lemez, a Kalapot le! azonban az eddigi legbátrabb lett. A különböző irányzatok jól megférnek egymás mellett.

? Az új lemez sok tekintetben poszt-modern, mivel rock, beat, és rap elemek is előfordulnak, ugyanakkor a hangszerelés, az elektronika és a darabolások, editálás miatt abszolút mai az anyag. A Belmondonál simán ötvöződhet egy Beatles, Red Hot Chili Peppers a Skrillex-féle dubstep-es és glitch-es elemekkel. Azért a hangzásunk így is egészen könnyen felismerhető ? akiben van muzikalitás és fogékony a zenére, biztosan nem csalódik majd most sem ? mondta el Czutor Zoltán, aki azt is elárulta, hogy az új számokat hamarosan élőben is hallhatja majd a nagyközönség. ? Az első Belmondo album megjelenésének jubileumát jövő tavasszal ünnepeljük egy hatalmas koncerttel, itt az új dalokat is eljátsszuk majd ? tette hozzá az énekes.

Czutor Zoltán a zenekari munka mellett szombatonként a 7 Vezér című toplista házigazdája a Sláger TV-n. A vezető magyar listák alapján összeállított hét dal mellett vendégek is érkeznek a műsorba, illetve új klipeket is bemutatnak. ? Nagyon élvezem ? minden meghívott előadóval emlékezetes volt eddig a beszélgetés, az új videókon keresztül pedig igyekszem bemutatni, milyen színes a magyar könnyűzenei paletta, még ha a slágerlistákon keresztül nem is olyan könnyű ez. Az ünnepek alatt a szokásos egy helyett öt új klipet is lejátszunk majd ? mind figyelemre méltó alkotások ? tette hozzá Czutor a Sláger Híradóban. Egyébként a 7 Vezér január 2-i adásában egy összefoglalást láthatnak majd a nézők a 2015-ös évre vonatkozóan. A műsorból kiderül, hogy melyik hét magyar előadó érdemelte ki a vezéri címet a hazai összesített kislemez és online daleladási számok alapján. A műsor ismétlése január 4-én hétfőn 16 órakor lesz.

Az énekes reméli, hogy az ünnepek alatt lesz egy kis ideje lazítani is, azonban ez elsősorban most születendő gyermekén múlik. ? Januárra várjuk a kicsit, de ha pár héttel előbb érkezik, akkor az ünnep természetesen róla, és nem feltétlenül a pihenésről szól majd. Az ultrahang szerint fiú, a Miksa nevet választottuk neki, ő lesz az ötödik gyermekem ? árulta el a büszke édesapa. Czutor Zoltán a Sláger Híradóban ma délután 17 órától hallható a Sláger TV műsorán!

Szóljon hozzá!