ZETApress

hírportál

Táncosok a legjobbak

Dirty Led Light CrewA Dirty Led Light Crew nyerte a Hungary?s Got Talentet ? láttuk tegnap este a képernyőn. Az RTL Klub Hungary?s Got Talent című show-műsorába négyéves kortól, műfaji megkötés nélkül bárki jelentkezhetett. A válogató adásokból a zsűri 30 versenyzőt és csapatot juttatott a november 28-ai, a december 5-ei és 12-ei élő elődöntőkbe.

Végül az elődöntőkből 3-3, összesen 9 döntős produkció közül a nézői szavazatok alapján dőlt el a végső győzelem. A nézők pedig döntöttek: a Dirty Led Light Crew lett az első Hungary?s Got Talent győztese, miután a fináléban a szavazatok elsöprő többségét, 27,3 százalékát gyűjtötték be. A második és harmadik helyen szoros küzdelem volt, ugyanis Badár Tamás bűvész a szavazatok 14,7, míg Molnár Nikolett rúdtáncos a 14 százalékát szerezte meg, vagyis az első három produkcióra érkezett a voksok több mint fele.

A december 19-ei döntőbe a dobogósok mellett az Acro Maniacs, az All In, Czuczor-Gidai Zsófi, a Fricska, a Szupergirls és a Talamba jutott. Az OTP Bank által felajánlott hárommillió forintos különdíjat a zsűri Badár Tamásnak, a Got Talent második helyezettjének ítélte oda. Az RTL Klub gratulál az első magyarországi Got Talent győztesének, a Dirty Led Light Crew-nak! ? tudatta Marketingkommunikációs Osztályuk. Megtudtuk még Dombitól és Balázstól, a műsorvezetőktől, hogy jövőre csak gyerekeknek szerveznek hasonló megméretést és az X?Faktor is visszatér a képernyőre.

Szóljon hozzá!