ZETApress

hírportál

Győző még győzi

Varga Győző Irigy HónaljmirigyVarga Győző életében nagy a hajtás. Az Irigy Hónaljmirigy teljes gőzzel készül a decemberi nagykoncertre. Az Irigy Hónaljmirigy zenekar idén ünnepli 25. születésnapját, ebből az alkalomból a rajongókat egy különleges fellépéssel ajándékozzák meg ? tudatta Aradi Rebeka, Good PR Solution.

Varga Győzőnek, az együttes oszlopos tagjának a felkészülési időszakban kevés ideje marad a családjára, mert teljes erőbedobással a munkára koncentrál. Az előadó a holnapi Sláger Híradóban többek között a koncert előkészületeiről is mesél 17 órakor a Sláger TV műsorán. Idén immár negyed évszázada, hogy a rekeszizmainkat próbára teszi a nagy nevettető, az Irigy Hónaljmirigy együttes. 25 éve egy emlékezetes szilveszteri bulival kezdődött minden ? azóta sok előadót figuráztak már ki a mirigyek. Születésnapja alkalmából a zenekar nagyszabású show-műsorra készül ? december 18-án a legsikeresebb paródiák is felcsendülnek majd.

? Jelenleg minden erőnket a nagykoncert előkészületeire összpontosítjuk. A szervezés közel másfél éve tart már, hiszen törekszünk arra, hogy minden dalhoz újdonsággal szolgáljunk: többek között a jelmezeket, a látványvilágot, a fénytechnikát és a koreográfiát is alaposan meg kell tervezni ? mondta el Győző, akinek a rengeteg munka mellett mostanában kevés ideje jut a családjára. ? Folyamatosan dolgozom, így sajnos az őszi szünetben nem tudtunk kikapcsolódni. A feleségem és a fiam szerencsére megértőek, és sokszor elkísérnek a próbákra is, hogy minél több időt együtt tölthessünk. Azzal vigasztalom őket, hogy januárban majd elutazunk pihenni, de azért addig is egy-egy mozi vagy vacsora belefér az mindennapokba ? avatott be családi titkaiba az előadó, aki fontosnak tartja azt is, hogy a sportolás is része legyen az életének. ? Fiatal koromban kenuztam, magyar bajnoki címet is nyertem. Nyaranta hobbiból wakeboardozom, amihez a fiam, Bence is kedvet kapott. Az idei magyar bajnokságon hatodik helyezett lett, de a szezon végeztével is folytatja a szárazföldi edzéseket. Én inkább kondizni szoktam, vagy a kutyusunkat, Bizsut viszem el a Margitszigetre, ahol együtt futunk ? mesélte Győző.

Szóljon hozzá!