ZETApress

hírportál

Elstartolt a Hungary?s Got Talent

A verseny zsűrijeSok nevetés, lélegzetelállító pillanatok, gyomorszorító érzelmek és felhőtlen szórakozás ? ez jellemezte tegnap este a kedden beharangozott Hungary?s Got Talentnek, az RTL Klub vadiúj show-műsorának első válogató adását. Műsorvezetőként Dombóvári István debütált a képernyőn Sebestyén Balázs oldalán.

A világhírű tehetségkutató első magyar epizódjában csupa olyan produkcióval találkozhattak a csatorna nézői, amikkel eddig egész estés show-műsorban nem volt alkalmuk. Volt, aki pulykát bontott, akadt, aki fát aprított és valaki nemes egyszerűséggel megevett egy üvegpoharat. A zsűritagok: Linczényi Márkó, Kovács Patrícia, Horgas Eszter és Csuja Imre persze értékelhettek olyan produkciókat is, amelyek továbbjutásra érdemesek voltak. A Szupergirls táncos lányainak puskalábait szemmel is alig lehetett követni, a Hot Men Dance erotikus revüformáció férfitagjai pedig igazán felforrósították a hölgynézők hangulatát.

Pécsi Virág Veronika azért énekelt a műsorban, hogy édesanyjának bizonyíthasson, aki három éve lemondott róla. Bár a műsor válogatójának helyet adó színház nézőterén mindenkinek könnybe lábadt a szeme, a zsűri nehéz döntést hozott. ? Nem mondhatjuk azt a többi versenyzőnek, hogy te azért estél ki, mert a másik kislányt elhagyta az anyukája! ? mondta Linczényi Márkó szomorúan zsűritársainak, miután Eszter és Imre igen, Patrícia és Márkó nem szavazatával hazaküldték Virágot.

Szóljon hozzá!