ZETApress

hírportál

Magas-dróton a Hősök terén

Kolumbiai artista a magasbanEgyedülálló produkció a Parádén. A Fővárosi Nagycirkusz október 3-án szombaton este bemutatja legújabb műsorát Balance címmel, amely tematikájában és gondolatiságában is az egyensúly, a harmónia köré épül.

A premier napján délelőtt a Hősök terén kerül megrendezésre a Parádé, ahol a látogatók ízelítőt kaphatnak az új műsor produkcióiból, valamint egy különleges, egyedülálló számmal is készül a Gerling-csoport. Az új műsor fellépői között szereplő kolumbiai csoport magasdrót-számában a világhírű magyar artista, Simet László 1956-os produkciójához hasonlóan a hét artista egy emberpiramist épít fel a magasban kifeszített drótkötélen. A műsorszám, amelyben védőháló nélkül mutatják be veszélyes mutatványukat, a moszkvai Idol fesztivál Arany Közönségdíját érdemelte ki, valamint meghívást nyert a Monte-carlói Nemzetközi Fesztiválra is.

A formáció lélegzetelállító bemutatóra készül a Hősök terén is, ahol két daruval kifeszített drótkötélen hódítja meg a levegőt. A fiúk-lányok folyamatosan próbálnak a szombat délelőtti siker érdekében, a daruk beizzítva várják különleges debütálásukat a művészvilágban. A kihagyhatatlan produkció mellett a Balance más fellépőivel is találkozhat a Parádén a közönség, akiket más meglepetésekkel és ajándékokkal is várnak a szervezők október 3-án 11 órakor a Hősök terén.

Tudta Ön, hogy a Gerling-csoport három hónapig vendégeskedik a magyar fővárosban; hogy a Fővárosi Nagycirkusz tervei szerint, közelebb kívánja hozni a művészeket a közönséghez; hogy minden előadáson egy sztár bukkan fel a nézők között, akivel akár közös fotót is készíthet, aki szeretne; hogy a cirkuszművészet megújítása kapcsán ARTista Café címmel havonta ingyenes előadásra, beszélgetésre hívják a nézőket a Fővárosi Nagycirkuszba? Kapcsolódó program október 5-én hétfőn 18 órakor: Mit üzen a cirkusz?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4PLthvZbV18[/youtube]

Szóljon hozzá!