ZETApress

hírportál

Éváról a Belvárosban

Mindent ÉvárólEva Harrington, a lelkes színházrajongó kitartóan minden este ott várja kedvenc színésznőjét, Margót a művészbejárónál ? láttuk tegnap este Mary Orr: Mindent Éváról című darabjának sajtó és szponzori bemutatóján a Károly körúti Belvárosi Színházban.

Egy nap szerencséje lesz, bejuthat a vágyott szentélybe, a nagy színpadi sztár öltözőjébe, és megismerheti a színház bennfenteseinek világát, az ünnepelt sztárt, a népszerű házi szerzőt, a rettegett kritikust és Thália szentélyének többi szereplőjét. Röpködnek a szellemességek, fergeteges komédia kerekedik, ám ez a játék nem csak játék. Sokkal több annál.

Fordította: Zöldi Gergely. Szereplők: Hernádi Judit, Kovács Patrícia, Egri Márta, Mészáros Máté, Szikszai Rémusz, Márton András, Bercsényi Péter, Rujder Vivien. Díszlet: Kálmán Eszter. Jelmez: Ignjatovic Kristina. Plakát: Csáfordi László. Rendező munkatársa: Kis-Kádi Judit. Zenei vezető: Keresztes Gábor. Hang: Belényesi Zoltán. Fény: Éltető András. Rendező: Pelsőczy Réka. Producer: Orlai Tibor. A színdarab filmen vált örök klasszikussá: Bette Davis főszereplésével ma is a filmtörténet egyik legemlékezetesebb alkotásaként tartják számon.

Szóljon hozzá!